IMT-550 je napisao(la):Sandor koliki vam je ucinak po 1h.......šandor je napisao(la):Bio sam u BG i sad idem malo da čupkamo travu iz repe sa porodicom
Zavisi kakav je zakorovljenost...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
IMT-550 je napisao(la):Sandor koliki vam je ucinak po 1h.......šandor je napisao(la):Bio sam u BG i sad idem malo da čupkamo travu iz repe sa porodicom
Dukanac je napisao(la):Danas maline, svaki dan maline od jutra do mraka, i nocu kad spavam maline mi pred očima
nekad bilo sad se spominjalo...Attila M. je napisao(la):Dukanac je napisao(la):Danas maline, svaki dan maline od jutra do mraka, i nocu kad spavam maline mi pred očima
Pa kad nećeš u snu da zamisliš kako se maline pretvaraju u evre...
Ja sam ove godine izgleda uspeo da izbegnem ovaj posao, herbicidi su potrefljeni ko nikad dosad....šandor je napisao(la):Bio sam u BG i sad idem malo da čupkamo travu iz repe sa porodicom
šandor je napisao(la):Da li si obilazio ovih dana ?? I meni se činilo pre nedelju dana da je sve čisto,ali priroda je čudo.
Ko razume shvatice......danger je napisao(la):necu mnogo pisati sta sam radio,slike ce sve reci,sutra zavrsetak,pozdrav za mityoo