Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja sam redovan nedeljom nosite kape sledeci put da vas prepoznamZoran Kostović je napisao(la):@Dukanac
Bio sam i ja, mogli smo da se vidimo i popijemo piće.
Zoran Kostović je napisao(la):@Dukanac
Bio sam i ja, mogli smo da se vidimo i popijemo piće.
Маша je napisao(la):Била на факултету,стигли резултати- положила испит
@Дуканац,честитам! Ја не могу још да се почастим,чека ме још један у петак,али кад прође петак биће
Dragan18 je napisao(la):danas, prvo otisao da vidim sta da prepicim sa setvospremacem od onog kukuruza i na kraju se odlucio da ostavim jedno pola jutra s jedne strane njive , onda presao sa setvospremacem i satro kukuruz u prah (onaj sto je ostao u zivotu) , u medju vremenu zakacio rasturivac za vestak i razbacao 400 kila na tih 4 jutra, zatim zakacio prskalicu i cekao caleta da dodje sa talstarom da inkorporiram u zemlju, dok sam ga cekao stricev traktor bio slobodan pa sam za njega zakacio spartac i ospartao i prihranio jedan hektar kukuruza sa ureom u redove (taj je najgusce posejan pa zato) , posle kad je cale dosao isprskao ta 4 jutra sa Talstarom i otisao kuci i zakacio spremac i spremio sutra za setvu. Kupili smo 341 i 434 pa sta mu bog mili da.
pazljivije procitaj, nemoze sve na brzinu. koristim stiricev traktor za medjurednu obradu jer je moj sirok, za moj sam zakacio prskalicu i cekao caleta da nabavi preparat , a dok sam cekao , spartao sam sa stricevim traktorom kukuruz . jasnije?Attila M. je napisao(la):Znači... Izgubio si me na polovini posta! Ko tu koga gde kako zašto s čime...