Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas ceo dan se osecam kao trudnica... ::lose:: :spavam: sinoc sa N.A. bio na nekoj zurci, i ubili se ko prasci... tako da nemam snage ni malo.....

Evo Rale je dodao neke slike njegove sanke za ciscenje snega, sad i ja da dodam sta mi imamo :)
w8lv2e.jpg

9unq68.jpg

2l8c8sj.jpg

2vrzmft.jpg

prvo su bile da se vuku sa sajlom ali bi setale levo desno i onda smo od starog pluga leminda napravili da se zakaci an hidraulik!!!cisti oko 5 do 6m!!! jedan prohod se ide skroz desno kad se vratimo ide se do kraja na drugoj strani i ocisti se sasvim siroko!

Rale 83 je napisao(la):
kombajner nesto te nema :haha: :haha: zdnja 3 dana sam bio stalno po slani na nekoj shrani jel imas smetove , u slani je poobarala topole pored reke
e danas nas je zatvorila ima i po metar ipo smetova sutra cemo ocistiti!!! kako je kod vas?

Fodor je napisao(la):
Danas sam bio u Zitistu na predavanju ''Zimska brazda znanja'',sto je organizovao klub 100P plus.Saznao sam dosta novih informacija.A putevi su bili grozni.
6h5nr5.jpg

I koje novosti si čuo ajde podeli sa nama :ppozdrav:

mucobieno je napisao(la):
danas ceo dan se osecam kao trudnica... ::lose:: :spavam: sinoc sa N.A. bio na nekoj zurci, i ubili se ko prasci... tako da nemam snage ni malo.....
i tako mekan bi da mi se uvalis u familiju?? :haha:
Ja ustao u 9 obisao Pikaso(nije bilo stete),kupio ujaku telefon,pa malo kod ostale rodbine,pa u kafanu da srededim komp(instaliram neke plejere) za nagradu svima svega i sad idem dalje :ppozdrav:

Bio u Turiji na kobasicijadi,nista posebno
2nj99x2.jpg

wugzvc.jpg

1hffvs.jpg

11c4lfs.jpg

i uvece ja i buduci kum zalivali novi auto...
2wbrvd4.jpg

:ppozdrav: :bravo: :ppozdrav:

pijete rogonju svaka cast kod nas se skupile matore kojine pa se sankali na dzakovima sad ae susimo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh