Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bio na prezentaciji ZP hibrida i naslušao seeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svega kako treba da se baca đubre pa o agrotehnici kao da smo mi glupi pa znamo mi to samo nemamo ::novac:: da to realizujemo :haha: :haha: :haha: :haha:

Danas sam u temi Mali oglasi "Ponuda" obrisao oko 200oglasa,150 sam obrisao jer su stariji od 11-og meseca prosle godine,a ostalu polovinu sam prelistao i pobrisao ono sto je prodano,ostaje mi jos potraznju da sredim.

jutros dovezao jedno bure nafte i pretocio , pa oko podne se nasao sa clanom ZJ sa hr. foruma :ppozdrav: , pa veceras kompletirao jedan lanac za zadnji tocak na rusa
za danas dosta

savoris je napisao(la):
jutros dovezao jedno bure nafte i pretocio , pa oko podne se nasao sa clanom ZJ sa hr. foruma :ppozdrav: , pa veceras kompletirao jedan lanac za zadnji tocak na rusa
za danas dosta

Znači i ti si jučer čavrljao sa ZJ. :ppozdrav:

Stigao kamion AN-a,kod mene i komsije na ulicu,pa pretovarali u kikindsku prikol.pa skidali u dvoriste.Za suncokret 1:0.75kg sunc.a za pare 16.90din.

Pazario auto,pozvani ste na aldumas :ppozdrav:
zo6ql1.jpg

2elv4zp.jpg

danas kod dede postavljali novi bojler, i tako neke sitnice... ceo dan se raduckalo...

P.S. ljudi interesuje me jel zna ko sta oko sajma u Šapcu, nesto sam nacuo, ali ne detaljno nista da je od 12-14... ovog meseca... hoce biti izlozene mehanizacije, i gde?

Bio u trezoru,uzeo novi obrazac za gazdinstvo i odjavio dedu i caleta sa gazdinstva,naravno da bi se ja registrovao....

@ mucobieno Sutra sam ceo dan u gradu pa ću se raspitati :cao: javim ti uveče ili prekosutra :ppozdrav:

menjao drugaru lamelu na jugu 45 a on pekao rostilj pa doneo pivo bas je lepo bilo

nesto deteline prodao i prevukao,sad dosao sa prezentacije dekalb hibrida....juuuu kakve cene.
ako sam dobro razumeo,kesica 50000 zrna,zasticena cruiserom ili ponchom = 96e +pdv.

Ma sitnica.Koliko je to bala deteline ili kilograma merkantilnog kukuruza? :sta: Malko su ga preterali sa cenama,kao da će zlato biti mesto klipova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh