Bećarina pusta
Član
Cjeli dan burgijo po fići.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Abartuješ fiću?
e danas nas je zatvorila ima i po metar ipo smetova sutra cemo ocistiti!!! kako je kod vas?Rale 83 je napisao(la):kombajner nesto te nema![]()
zdnja 3 dana sam bio stalno po slani na nekoj shrani jel imas smetove , u slani je poobarala topole pored reke
Fodor je napisao(la):Danas sam bio u Zitistu na predavanju ''Zimska brazda znanja'',sto je organizovao klub 100P plus.Saznao sam dosta novih informacija.A putevi su bili grozni.![]()
i tako mekan bi da mi se uvalis u familiju??mucobieno je napisao(la):danas ceo dan se osecam kao trudnica...![]()
sinoc sa N.A. bio na nekoj zurci, i ubili se ko prasci... tako da nemam snage ni malo.....
Farmer Bob je napisao(la):Eto,sta smo radili.Ovo bi moglo da ide u:Zimske carolije.
gregorije83 je napisao(la):bio sinoc u turiji na kobasicijadi a danas revam mamurluk.........![]()
![]()
![]()