Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rale 83 je napisao(la):
rastura kosava ljulja mi zice za struju pa cesto nestaje i gasi komp ka vama prohodno a ka magistrali zavejano , kosava nosi i zumlju sa oranja :ppozdrav:
i kod ans isto pokidala kosava neke zice pa nije bilo struje!! a i levator je rastavila! :zli: :zli: :udri: :udri:
2usa3y0.jpg

a smetova ima i do 2,5m ...

ja sam kupio kombajn fend i oba hedera i za žito i za kukuruz,veliki setvospremač od 6m,sejalicu amazone,trobrazni plug obrtač potinđer a noda mi je ćerka ušla u sobu i rekla tata ajde malo ja da se igram na komp tako da više nisam mogao ništa da kupim :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: a inače to kupujem u igrici farmer simulator 2009

Zoran Kostović je napisao(la):
Pravio hranu,isprebacivao prasad u tovilište i naravno,patio se sa đubrem.Počeo sam da ga sanjam.
Pa koliko ti đubreta imaš? Voziš ga već mesec dana, ja dnevno natovarim, iznesem i razbacim 20-25 tona....za ceo mesec, izneo bi 500 tona sigurno!

pidikanac je napisao(la):
ja sam kupio kombajn fend i oba hedera i za žito i za kukuruz,veliki setvospremač od 6m,sejalicu amazone,trobrazni plug obrtač potinđer a noda mi je ćerka ušla u sobu i rekla tata ajde malo ja da se igram na komp tako da više nisam mogao ništa da kupim :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: a inače to kupujem u igrici farmer simulator 2009
hehehehehe
ja imam dva Lexiona 600 i 4 jd-a 7930 :haha: :haha: :haha: :haha:

@mityoo
Do sada sam izvezao 20-ak prikolca.Parcela na koju izvozim je sa druge strane Morave,put je užasan,vozim drugom brzinom,tovarim sam,ručno i to samo između jutarnje muže pa do vremena za davanje silaže.Onda jedna do dve ture do večernje muže i tako svakog dana kad ima uslova.Kada bih imao još jedan traktor i utovarivač bilo bi drukčije.

Rale 83 je napisao(la):
mirmag je napisao(la):
Cackao po tastovim kolima,jurcao po gradu,placao racune....
Stom ja nemam pristup pod tastovom haubom (sam) par 5min :zli: :zli: :zli:
spremao koncentrat za stoku
Sto? Ja kad podignem haubu od njegovog auta...prisedne mi dan!Toliko aljkavo i ljustavo odrzavanje auta verovatno niko nije video!

isao pomoci drugaru da preseljava radionicu , jedan manji dio samo dvije masine malu glodalicu i manju busilicu

image0057w.jpg

moram da se pohvalim i ovde,od danas u novom beceju postoji :
udruzenje poljoprivrednih gazdinstava RATAR Plus

otvoreni smo za sve clanove iz okruzenja...

svima :cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh