Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
radivoj.nadlacki je napisao(la):BobanNB je napisao(la):@KishRobert
Jeli bre, sto nisi malo ovog sa tvoje desne strane munuo u rebra, da ne drema dok ga fotkaju
P.S. na trecoj fotki.
Jel to Bojan Sudarski...ne diraj mi Sudarskog on je studirao sa mnom
Nego, na onoj prvoj slici, umreh od smeha kad sam ponovo video onog vaseg VISEG INSPEKTORA taki je neki ko da ga je Tisa izlila u Ljutovo jos kad vidim kako ga Todor slusa pomno i sa velikom paznjom ihaj
Nemam ja ništa protiv reči, a ni protiv akcije! Naprotiv! Voleo bih da se udružimo pa da napravimo međunarodne Prosvijed-demonstracije, jer ni mi nismo bolje prošli i ista nijansa crne boje nam je izgleda sudbina...Bobo je napisao(la):Mi "prosvjedujemo"
Ispricavam se za ovu rijec, idem odmah promjeniti gore, pa da drugi razumijo odmah o cemu se radi...
Dabome, nego demonstracije. Kad imas po hektaru psenice poticaj od drzave 2250Kn/ha (oko 300€/ha) i kad ti u ovo vrijeme pred samu proljetnu sjetvu kaze da poticaju za sjetvu 2009/2010 idu dolje 40% jer drzava nema novaca ovo ono... Pa ako je seljak u Hr od icega i zivio, to je bio taj poticaj, jer svi novci koje dobijes za predanu psenicu idu na pokrivanje troskova sjetve, tako da ti poticaj u vecini slucajeva bude jedna jedina stvar koje se mozes nadati i sad ti skinu 40%... mislimo da to tako ne moze funkcionirati, pa zato "demonstracije" i blokiranje ovog, inace jako prometnog, raskrizja.
mityoo je napisao(la):jer ni mi nismo bolje prošli .