Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KishRobert je napisao(la):
milan_spay je napisao(la):
Skoro ceo dan proveo u banatu, pre podne u N.Miloševu kod žeravice, a popodne u N.Bečeju na tribini koju je organizovalo udruženje zemljoradnika "Ratar plus".
Bilo odlično druženje, sve pohvale za organizatore , a i za goste tj. za Radivoja. :ppozdrav:
ufff sad stigoh....sa proslave :ppozdrav:
bar da i radivoj potvrdi vecerasnju situaciju... :D
pozdravljam sve goste koji su bili sa strane a i domace! :cao:

Potvrdjujem...sjajni ste ::svaka cast::, nadam se samo da sam uspeo da odgovorim vasim ocekivanjima.

PS: Bese dobro i ono druzenje posle tribine ::namigivanje::, imam upalu trbusnjaka od smeha :haha: :haha: :haha:

radivoj.nadlacki je napisao(la):
Potvrdjujem...sjajni ste ::svaka cast::, nadam se samo da sam uspeo da odgovorim vasim ocekivanjima.

PS: Bese dobro i ono druzenje posle tribine ::namigivanje::, imam upalu trbusnjaka od smeha :haha: :haha: :haha:
si video kakvog prezidente-a imamo?
:haha: :haha:

ja išao u Topolu na neku sahranu.i samo da vidite ljudi koliko oni imaju vode po njivama samo da im sada ne naplato navodnjavanje

N.A. i ja vadio motor iz podruma... upalio takodje iz drugog puta, a posle toga sam se bavio sarafanjem, pa onda sa strujom na rusu, koja me dovela do ludila... :zli:

Bio na licitaciji i smrzo se ko p...a! Cene su im bile solidne, i ljudi su dosta i pazarili, bar dok sam ja bio tamo ali nisam bio do kraja.... Odužila se licitacija u tri lepe....

mityoo je napisao(la):
Bio na licitaciji i smrzo se ko p...a! Cene su im bile solidne, i ljudi su dosta i pazarili, bar dok sam ja bio tamo ali nisam bio do kraja.... Odužila se licitacija u tri lepe....
a ti jesi sta pazario?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh