Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok.... Bio sam da vidim tanjirače ali mi se i nisu nešto svidele.... Početna cena za taru je bila 200000+PDV

sa jucerasnje tribine...medju uvazenim gostima todor,nadlacki,farmer bob,milan spay.....
2pseg3s.jpg

zmd0r7.jpg

2dioheu.jpg

2yun5o0.jpg

@KishRobert

Jeli bre, sto nisi malo ovog sa tvoje desne strane munuo u rebra, da ne drema dok ga fotkaju :haha:

P.S. na trecoj fotki.

danas bolujem... :haha: ali ne od alkohola... vec kasnog izlaska... a ima vremena, polako ce sve biti spremno za predstojecu sezonu...

e da hvalim malo tatu: tata je jutros prihranio nasu TABLU psenice :haha: (radi se o celih 1,25 kj....) :haha:

Danas samo odmaranje i premotavanje filma od sinoc...opet sam se preforsirao sa jelenom(ovde mislim na pivo :ppozdrav:, da ne bude neke zabune) ::namigivanje::

Kish robert kakva smo ti mi gospoda još pogotovo ja i farmer bob inače extra je bilo predavanje samo tako nastavite

BobanNB je napisao(la):
@KishRobert

Jeli bre, sto nisi malo ovog sa tvoje desne strane munuo u rebra, da ne drema dok ga fotkaju :haha:

P.S. na trecoj fotki.

Jel to Bojan Sudarski...ne diraj mi Sudarskog on je studirao sa mnom :cool:

Nego, na onoj prvoj slici, umreh od smeha kad sam ponovo video onog vaseg VISEG INSPEKTORA :haha: :haha: :haha: taki je neki ko da ga je Tisa izlila u Ljutovo :haha: :haha: :haha: jos kad vidim kako ga Todor slusa pomno i sa velikom paznjom :D ihaj

Bio u Temerinu na vasaru,pa u NS na najlonu i zujao jos po NS prepodne,popodne dremnuo i malo prosetao sa lepsom polovinom i sad cu uskoro na :spavam:

todor je napisao(la):
Kish robert kakva smo ti mi gospoda još pogotovo ja i farmer bob inače extra je bilo predavanje samo tako nastavite
Izvini todore,rekao je "uvazeni gosti"sto je sasvim na mestu od @Roberta....pogledaj ponovo post. :ppozdrav: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh