Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas prihranio psenicu,vadio oraha,seko drvo,i stavljao audio plejer u zetora :) :D :ppozdrav:

Ja danas od podneva prihranjivao pšenicu i ako bog da sutra završavam,i najverovatnije ću da bacim i za kukuruz na jedno 14j. da ispraznim prikolicu :cao: :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
Radili instalaciju na traktoru,ostali migavci i stop svetla,jbg kasno smo krenuli i uhvatio nas mrak.
i ja sam neki dan radio isto , sve sijalice sam zalemio , mamicu im njihovu i oksid ::samo bes::
evo mu ona stvarka sto ce da prekida , jes' da nema mijenjenja sijalice bez lemilice ali nisam je NIKADA mijenjao na terebu .tako da.......

ja danas cijeli dan proveo kod tokara

Stifler je napisao(la):
Danas prihranio psenicu,vadio oraha,seko drvo,i stavljao audio plejer u zetora :) :D :ppozdrav:
Kakav audio plejer stavljaš? Jel može slika da vidim da i ja kopiram nešto slično!

I ja bio u Rumi na vasaru... Drug hoce da kupi sejacicu Majevica sto se reklamira za 2850+pdv... Ni ne vredi vise...

Ceo dan se nerviram i cekam da mi lipse kupljeno jagnje i to ne mojom krivicom , rase virtenmberg placeno 10000 dinara pre 2 nedelje. :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:

jurtos vasar u rumi, pa zatim isli do Klenka, da vidimo ponudu kod Ace, a onda Sremska Mitrovica, pokupili neku cev, prosirivacemo granu na maloj prskalici na 10m, a onda posle rucka isao da montiram rotaciju, radio, i tako neke sitnice...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh