Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isplati se zaslužiti banaćanku jer kod mene je lakše naći onu što širi noge nego za brak takvih kod mene ima i za izvozLala iz Banata je napisao(la):e sipak burazeru, Banacanka mora da se zasluzi.
ajde posaljem ja tebi koju nasu nase divljaju dok su devojke a kad je uhvatis i ozenis onda su praveLala iz Banata je napisao(la):e sipak burazeru, Banacanka mora da se zasluzi.
a i šta da se premišljam i da idem nekoliko godina bolje mi ovako jer banaćanke te preokrenu nabolje za 360 stepenimims je napisao(la):Znači nahvatala te na brzinu.
dobro za 180 ali nekako je bolje kad imaš nekog pored sebeNorth ARMY je napisao(la):za 360 ??
mislis 180
kombajner je napisao(la):dosao veterinar nas koji je nas komsa pa smo strojili neke svinje kod nas i jos 2 coveka!!!
u cemu je problem??ivanhoe je napisao(la):kombajner je napisao(la):dosao veterinar nas koji je nas komsa pa smo strojili neke svinje kod nas i jos 2 coveka!!!