mirmag
Član
Opa!!Jeli pao dogovor oko svadbe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ha haZRENJANINAC je napisao(la):Ma pristaće Todor na sve
Vredi mlada pola miliona![]()
ha ha ha ako misliš na gangu ne misliš dobro znači žešće smaranje još kad ti se njena keva meša ,@NA to sam danas njenoj kevi pustio na mobZRENJANINAC je napisao(la):Ma pristaće Todor na sve
Vredi mlada pola miliona![]()
drugari moji ako bog da 26decembra ja dovodim buduću ženu kod mene kući a ostali neka puknumirmag je napisao(la):Opa!!Jeli pao dogovor oko svadbe?
38kg prosek njih 8ZRENJANINAC je napisao(la):Milanche je napisao(la):Vozio prasad:
![]()
Prasadviše mi liči na manje svinje nazimad kako se kaže
Post je spojen: [time]1255877135[/time]_________________________________________________
eee smorio sam se žešće
ma opušteno biće rakije i viškaZRENJANINAC je napisao(la):Ok pazi sa tim pozivima da ti ne nestane rakije.![]()
u kom smislu da mi bude dobromims je napisao(la):Kud si se zaleteo pred Novu godinu. Bolje ti razmisli, imaš još vremena da se predomisliš.![]()
Uostalom što samo tebi da bude dobro.![]()
zrenjaninac jel ti poznaješ gangu čuo sam da je jak kao zemljaZRENJANINAC je napisao(la):Pa tu će imati i Gangu![]()
![]()
![]()
čuo sam da je u elemiru manjak momaka taman napravimo biznis ovde kod mene je manjak devojaka a i nekako su ozbiljnije devojke u banatu pogotovo u elemiru nego kod menemims je napisao(la):Pa većina je ovde oženjena, a vas momaka ima manje, ni neznate koliko vam je dobro.
u elemiru se nebi pokajao jer ova moja radi u draks majeru i uopšte nije nafurana i isfolirana kao ove "princeze"kod meneNorth ARMY je napisao(la):i ja potrazujem jednu al ne za mene jos sam mlad za zenidbu![]()