mirmag
Član
Opa!!Jeli pao dogovor oko svadbe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ha haZRENJANINAC je napisao(la):Ma pristaće Todor na sve
Vredi mlada pola miliona
ha ha ha ako misliš na gangu ne misliš dobro znači žešće smaranje još kad ti se njena keva meša ,@NA to sam danas njenoj kevi pustio na mobZRENJANINAC je napisao(la):Ma pristaće Todor na sve
Vredi mlada pola miliona
drugari moji ako bog da 26decembra ja dovodim buduću ženu kod mene kući a ostali neka puknumirmag je napisao(la):Opa!!Jeli pao dogovor oko svadbe?
38kg prosek njih 8ZRENJANINAC je napisao(la):Milanche je napisao(la):Vozio prasad:
Prasad više mi liči na manje svinje nazimad kako se kaže
Post je spojen: [time]1255877135[/time]_________________________________________________
eee smorio sam se žešće
ma opušteno biće rakije i viškaZRENJANINAC je napisao(la):Ok pazi sa tim pozivima da ti ne nestane rakije.
u kom smislu da mi bude dobromims je napisao(la):Kud si se zaleteo pred Novu godinu. Bolje ti razmisli, imaš još vremena da se predomisliš.
Uostalom što samo tebi da bude dobro.
zrenjaninac jel ti poznaješ gangu čuo sam da je jak kao zemljaZRENJANINAC je napisao(la):Pa tu će imati i Gangu
čuo sam da je u elemiru manjak momaka taman napravimo biznis ovde kod mene je manjak devojaka a i nekako su ozbiljnije devojke u banatu pogotovo u elemiru nego kod menemims je napisao(la):Pa većina je ovde oženjena, a vas momaka ima manje, ni neznate koliko vam je dobro.
u elemiru se nebi pokajao jer ova moja radi u draks majeru i uopšte nije nafurana i isfolirana kao ove "princeze"kod meneNorth ARMY je napisao(la):i ja potrazujem jednu al ne za mene jos sam mlad za zenidbu