Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
abro je napisao(la):
Jel lanac od 70 ari tj 1,25kj, kao kod nas?
i ovde tako :D
Post je spojen: [time]1255973017[/time]
inace danas casova u kabinetu i samo informatika polovini razreda sam namestio net da picimo po fejsu(profesorica pocupala kablove i isla disconect) a meni bilo tesko da poubadam kablove i konektujem :D
Post je spojen: [time]1255973165[/time]

pa orali
14boivr.jpg

a jutros iso brati pa zakacio sijacicu spreman za setvu evo poce kisa tako da se dosadjivam
neco koje plugove vuku rusi??

Sad se vratio iz atara,bio bajsom ali vise ga gurao nego vozio!Zemlja je toliko raskvasena da se u njivu nece uci pre vikenda,a posto su opet najavili kisu.... Psenica koju sam posejao 10.10. je pocela da klija,ali sto ima misevih rupa,to nije normalno! ::lose::

danas bio do grada i kupio sam nove patike airmaxove!!! :ppozdrav:
10mmsuf.jpg
cekamo da se osusi ova zemlja da sejemo zito neznamo kad ce to biti jer je zemlja natopljena vodom veoma mnogo!!!

ja sam takve patike nosio pre 15 god u najvecoj krizi su kostale 250 dm
mislio sam da se to vise nikad nece vratiti u modu

Bio jutros u poljoapoteci,kupio cinkfosfid 165din/kg :udri: Sad se vrnuo sa njive,bio malo da ''nahranim'' Mikimause!Ljudi,sta je rupa po njivi!! ::lose:: ::lose::

kombajner je napisao(la):
danas bio do grada i kupio sam nove patike airmaxove!!! :ppozdrav:
10mmsuf.jpg
cekamo da se osusi ova zemlja da sejemo zito neznamo kad ce to biti jer je zemlja natopljena vodom veoma mnogo!!!
Valjda Nike a model air max sa vazdušnim đonom.Ja sam najviše nosio popularnu 2-ku ali gotovo uvek sam imao problem oko kupovine jer nisu imali brojeve za mene pa sam teže nalazio 48

to stvarno nisam znao da su bile u modi i KLOKI rece !!!
Post je spojen: [time]1256132040[/time]

cekaj sad, treba ti broj nekog iz vaita, vait sto prodaje kejsa.... u novom sadu......?
Post je spojen: [time]1256138728[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh