mirko_markovic67
Član
- Učlanjen(a)
- 24 Maj 2009
- Poruka
- 335
pozdrav svima. ja četiri dana čistim sneg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i nije mi zao zbog toga!Neco je napisao(la):blago tebi mi odje vec dve god nismo vidili snjega
kod mene posle kise padao sneg al nije uspeo da se nalepi sloj jer je sve bilo mokro!! ali na par km od mene na nekom brdu ima sigurno 500 m vidi se belo opasno je ovo kad je ladno!!Neco je napisao(la):blago tebi mi odje vec dve god nismo vidili snjega
Di bre plitko, ide do osovina, jos kad pustim pakere da vidis leju.*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):ma ljudi kad je ovako blato i vlazno zemljiste bolje je plitko orati pa onda jedan prohod spremacem i sejati,nego samo tanjirati jer sam ja video kako je danas jedan covek tanjirao mom burazu upaljenu kukuruzovinu,tanijiraca ide plice i lepi se na tanjire i ne rasipa se zemlja kao kad je to suvo i zemlja neizgleda tako lepo kao kad se uzore i sprema,ili nemam nista protiv i ako se samo tanjira ali posle tanjiranja obavezno spremiti sa spremacem da se zemlja poravna a posle moze poceti setva.
danas sejali burazu 3kj psenice u samo tanjiranu zemlju a zatim sam bio da radim 4kj ugara sa setvospremacem da razbijem one velike grudve i da poravnam da korov moze da nikne pa da duboko zaorem.
evo kako se to danas rasipalo kad je prosao setvospremac
Milanche je napisao(la):Vozio prasad: