Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako samo ta dva reda,mislim nije mi uopste jasno. Imali vockama spasa ?

paorpaor je napisao(la):
Kako samo ta dva reda,mislim nije mi uopste jasno. Imali vockama spasa ?

To su redovi sorte Granny Smith koja se bere zadnja (idući tjedan počinje berba te sorte). Granny je jako puno rodio, a inače njegovi plodovi su jako teški i eto ti onda problema. No ima tu i drugih stvari. Kad su moji sadili voćnjak stavljali su između stupova u redu 8 jabuka, a trebalo je ići na 6 jer je to vrlo veliki teret na armaturi. I to je ono: Dobio na mostu, izgubio na ćupriji. :zli:

Voćke se moraju čupati jer su pukle u korjenu, i polomljeni stupovi također idu van.

Okrunio pola zmajevke novog kukuruza, nije stalo u cardak.
287lua0.jpg

meni baš i nije dosadno prvo spremao plug onda 6 steonih junica uvodio u štalu jel su bile puštene napolju

Jutros visio u kanalu ispod auta!Menjao ulje,filtere!Popodne kuvao rucak mojoj gospodji kada stigne sa posla da ne zvoca!

Kasno popodne isao da bacim map na jednu parcelu sto treba da se sprema za psenicu.Izgleda da se i sutra nece raditi posto se jos lepi za tockove.

mirmag je napisao(la):
Jutros visio u kanalu ispod auta!Menjao ulje,filtere!Popodne kuvao rucak mojoj gospodji kada stigne sa posla da ne zvoca!
e jadni mi muškarci kad nam žene zvocaju neisplati se ženiti se a ja veren blago meni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh