Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas pripremali za setvu,počeli da sejemo pšenicu i valjali.

danas ujutru valjao posejanu psenicu,zatim isao ovrsiti kukuruze sa burazom i sa 2,5kj smo ovrsili 15500kg i zatim to odvezli u silos u glozanu koji je udaljen 10km od njive :D
sutra idem na jedno ogledno polje kod druga da gledam kako ce to vrsiti i kakvi ce biti prinosi sa 14 sorti pioner kukuruza :ppozdrav:

A kako su krenuli, pobedicemo sluzbenim rezultatom 3:0 zato sto ce im pola tima biti iskljuceno... :D Evo ga i Lazovic nesto filozofira i kaze da ga nesto boli, mada i pokazivao je u mecu sa Francuskom da ga boli glava neposredno pred iskljucenje... Hehehe

Vrsio kukuruz u banatu, pa dotero kombaj kuci, pa iso da tarupiram, pa se sreo sa Brankom, pa otisao da ovrsem jos 4 jutra i sad seo za komp.... Moja najbolja parcela ove godine 4 kj dve pune zmajevke! Sutra ce biti tacni rezultati!

Razbismo ih ko sinobus kokosku... Ovo nije smelo direktno da se prenosi u udarnom terminu vec iskljucivo posle ponoci uz naznaku samo za starije od 18... Sad stvarno, odlicna igra nasih, svaka im cast za ovako ubedljivu pobedu... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

juce uzorao 6 jutara za zito ,danas obrao 5 jutara kukuruza i napunio cardak,sutra planiram da nastavim da orem jer sam primetio da napolju prokapa kisa

Evo me dosao sa utakmice.Auuuuuuu ala je bilo dobro.Nasi su igrali extra a imali su i atmosferu extra.Svaka cast za sve.Ja samo neznam kako cu sutra pricati,grlo me vec sad boli koliko smo pevali. :bravo: :bravo: :bravo: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

odlicna utakmica nasih fenomenalna igra bez greske svi su bez mane i odlicni ali milan jovanovic bane ivanovic su vrh super su !!!!ma svi svi nema sta da nabrajam!!! al jedva sam gledao utakicu 5 put iskocila sklopka jel jako grmelo i jako padala kisa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh