i? kako izgleda?mirmag je napisao(la):Uzorao 2kj na silu boga i istanjirao istu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i? kako izgleda?mirmag je napisao(la):Uzorao 2kj na silu boga i istanjirao istu!
taman posla nego onda sam zurio i eto do sad nisam ulazio na forum ovo je uzas koliko posla!!! izvinite na pojedinim greskama!!KishRobert je napisao(la):jos ce se uvrediti sto si mu to napisao!mityoo je napisao(la):Poruka primljena ali malo nejasna molim pojasnite!
Pametnjakovic mladji
Pa dosta zalosno!Od jutros sam na oranju,dosao da rucam i naspem corbe,pa nazad!Trebace bar dva prohoda tanjiracom, da se dovede u red ovo danasnje oranje!tarana je napisao(la):i? kako izgleda?mirmag je napisao(la):Uzorao 2kj na silu boga i istanjirao istu!
Koliko si isijao Apacha po Kj?*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas ujutru bacao petnaestice na 2kj i zatim spremao i prasine toliko da nisam video ni prvi red opruga na spremacu a posle sejao zito apache na ta 2 kj i zemlja je tako suva i pregorela da je to strasnokad ce ta kisa
![]()
![]()
![]()
![]()
Zvali me, al nisam otisaokombajner je napisao(la):danas brao kod sebe kukuruz !!! jeste videli vi protest poizvodjaca mleka?? kakav protestjel bio ko od forumasa
![]()
hvala gezo jeste da nije ona što sam se raspitivao ali šta ću banaćanke nisu isfolirane kao ove iz bačkegeza je napisao(la):Todore nek ti je sa srecom , izgleda da ne mozes bez banacanki . danas opet setva zita pola smo vec posejali![]()