i? kako izgleda?mirmag je napisao(la):Uzorao 2kj na silu boga i istanjirao istu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i? kako izgleda?mirmag je napisao(la):Uzorao 2kj na silu boga i istanjirao istu!
taman posla nego onda sam zurio i eto do sad nisam ulazio na forum ovo je uzas koliko posla!!! izvinite na pojedinim greskama!!KishRobert je napisao(la):jos ce se uvrediti sto si mu to napisao!mityoo je napisao(la):Poruka primljena ali malo nejasna molim pojasnite!
Pametnjakovic mladji
Pa dosta zalosno!Od jutros sam na oranju,dosao da rucam i naspem corbe,pa nazad!Trebace bar dva prohoda tanjiracom, da se dovede u red ovo danasnje oranje!tarana je napisao(la):i? kako izgleda?mirmag je napisao(la):Uzorao 2kj na silu boga i istanjirao istu!
Koliko si isijao Apacha po Kj?*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas ujutru bacao petnaestice na 2kj i zatim spremao i prasine toliko da nisam video ni prvi red opruga na spremacu a posle sejao zito apache na ta 2 kj i zemlja je tako suva i pregorela da je to strasno kad ce ta kisa
Zvali me, al nisam otisao . Brao sam danas AS 62 i odusevio se.kombajner je napisao(la):danas brao kod sebe kukuruz !!! jeste videli vi protest poizvodjaca mleka?? kakav protest jel bio ko od forumasa
hvala gezo jeste da nije ona što sam se raspitivao ali šta ću banaćanke nisu isfolirane kao ove iz bačkegeza je napisao(la):Todore nek ti je sa srecom , izgleda da ne mozes bez banacanki . danas opet setva zita pola smo vec posejali
HMMMMtodor je napisao(la):banaćanke nisu isfolirane kao ove iz bačke