Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bili u Kamenici na kontroli sa suprugom, i kazu da je izlecena! :D :D :ppozdrav:
Za osoblje instituta za onkologiju u Sr.kamenici imam samo reci hvale!

todore sa srećom :ppozdrav:
mityoo i kod tebe lepe vesti hvala bogu da je tako

ja danas završio berbu, sutra idem probati orati

danas ujutru bio u backoj palanci na polaganju testova iz B kategorije i polozio sam iz prvog sve bez greske ostaje mi jos samo voznja za par nedelja posto je guzva u auto skoli :D :ppozdrav: i popodne stavljao nove gume na prikolicu i bio sa drugom voziti kukuruz sa njiva na silose :D

pa ti si :zli:
*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):
danas ujutru bio u backoj palanci(auto skola SANTRAC) na polaganju testova iz B kategorije i polozio sam iz prvog sve bez greske ostaje mi jos samo voznja za par nedelja posto je guzva u auto skoli :D :ppozdrav: i popodne stavljao nove gume na prikolicu i bio sa drugom voziti kukuruz sa njiva na silose :D

I ja se pridružujem čestitkama Todore.Neka je sa srećom.Inače danas završili berbu naših kukuruza.Raspali smo se za ova dva dana,istovarili juče i danas 54 prikolice klipa ostalo nam još 3 jutra za vršaj

@zrenjaninac :sta:

@matic
54 prikolice za 2 dana?kakve to trotonke ili zmajevke? :bravo: :sta:
koliko si ti radnika imao kad ste toliko kukuruza istovarili za 2 dana?
jel to sve uslo u cardake?

kao sto rekoh juce bio sam da berem usluzno, a sutra neznam samo dokle ce, meni je valjda vec dosta i taman pomoslim e gotovo za sutra nema nista kad pojavi se neko novi.

Kamionke i trotonke.2 radnika,burazer i ja.Napunjen čardak od 40 metara fest ne može ni igla da stane.Lopatama istovarano,komušine i ljusaka od svega toga možda jedna mala auto prikolica.Čisti kao suza :D :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh