da baš onZRENJANINAC je napisao(la):da nije ujak ganga?
todor je napisao(la):DA ujak joj ima sušaruZRENJANINAC je napisao(la):Snajka je iz Elemira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da baš onZRENJANINAC je napisao(la):da nije ujak ganga?
todor je napisao(la):DA ujak joj ima sušaruZRENJANINAC je napisao(la):Snajka je iz Elemira?
hvala prezime kao i svim ostalim članovimadragansavin je napisao(la):Todore sa srecom
danas selektirao psenicu za setvu, sutra opet usluzno branje
*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas ujutru bio u backoj palanci(auto skola SANTRAC) na polaganju testova iz B kategorije i polozio sam iz prvog sve bez greske ostaje mi jos samo voznja za par nedelja posto je guzva u auto skoli i popodne stavljao nove gume na prikolicu i bio sa drugom voziti kukuruz sa njiva na silose
blago tebi kad imas komedragansavin je napisao(la):kao sto rekoh juce bio sam da berem usluzno, a sutra neznam samo dokle ce, meni je valjda vec dosta i taman pomoslim e gotovo za sutra nema nista kad pojavi se neko novi.