Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno NA, zasto te nije spomenuo ZAHARIJE, da se kazni ona njegova pod hitno:haha:?!!!!! :bravo: :haha:
malo i mi da se nasalimo, sta je bilo sinoc tako vatreno :haha:, jel si naso ono sto hoces na MSN-u!!:haha:
ahhahhah pozdrav druze!!!!!!

jutros prvo nosio suraka u Mol da uplati BERKA, pa zatim isao 1.5 jutro da oberem i posle bio 2 jutra da izbaliram detelinu, bogami dosta posla a psiha mi sasvim na drugu stranu

e nazalost mogu, jer moja zena je malo specificna, jer nije imala reovan ciklus pa pre trudnoce nije imala dosta dugo, nebi na forumu bas sve da napisem nije ni mesto ni vreme,mislim ja i ona znamo kolko je to dugo, pa tako da nemozemo da izracunamo nikako
Post je spojen: [time]1254165480[/time]

2j2evqb.jpg
wj6v47.jpg
Raspao se transporter koji ubacuje klipove u komusaljke!Pola beraca treba razjebati da ga izvadis ::jako_besan::

Vracao se iz Zrenjanina pre oko sat vremena te zapasih da njihovi paori naveliko pale obrane kukuruze. Cini mi se da ima i nekontrolisane vatre posto gori i jedan vocnjak.

Zmaj 222,lanci su izlizali lim na transporteru i u jednom momentu lanac je zakacio lim od dole i napravio picvajz,a nije se pokidao!Jebeno ga je bilo izvaditi ima milijarda srafova,a krpljenje nece biti problem!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh