Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sad provlačio koaksijalni kabal kroz bužir crevo pa spajao antenu , pošto je kablovska u "prekidu" :udri: a serviser kaže kako je sad već noć... a još i vikend počinje ... pa nezna videće štaće ... :zli: u 21:00 nestala slika a u 22:00 ja zvao ponovo i kaže majstor još nisu locirali kvar , verovatno sedi i :ppozdrav: deće sad na teren nije lud , gleda tv , a kad stignu računi onda nikom ništa bitno je da se plati e sad kvalitet usluge ... je takav kakav je trude se oni al... :nono:

dzone da si pandur znao bih sto nece da ti dodje :haha: :haha: :haha:
strica je pandur upisao zbog gluposti e kako stric radi u elektro vojvodini pa je panduru nestalo struje 6 dana su ga razvlacili :D :D
Post je spojen: [time]1253912101[/time]

Bio na sajmu u jednom Španjolskom gradu sa kolegama zastupnicima poljoprivrednih strojeva iz Hrvatske i Srbije. Nasastančio se cijeli dan. :spavam:

ustao u 4 ujutru i isao da berem kukuruz misleci da ima malo rose ali nista sve je bilo suvo kao u podne :udri: i obrao jedno jutro na 2 mesta i isao kuci u 8,zatim poslepodne selektirali jos preostali sirak pa onda na tavan i u dzakove,ma posao na celi dan radim i po 16 sati dnevno... :cao:

*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):
ustao u 4 ujutru i isao da berem kukuruz misleci da ima malo rose ali nista sve je bilo suvo kao u podne :udri: i obrao jedno jutro na 2 mesta i isao kuci u 8,zatim poslepodne selektirali jos preostali sirak pa onda na tavan i u dzakove,ma posao na celi dan radim i po 16 sati dnevno... :cao:
jadan ti kad nebudeš spavao 4dana i 4noći uzastopno onda mi nešto pričaj da si se umorio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh