Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kombajner je napisao(la):
juce stiglo staklo za dajca prednje iz panceva AKS-om od GORAN-STAKLA novo kaljeno staklo sa izbusenim rupama 3200din sa sve prevozom do mog sela uopste nije skupo!!! danas idemo do grada po naftu pa beremo kod nas popodne!!
@ Kombajner

Iz kog si sela ako vec ides u grad po naftu ?

Arsa je napisao(la):
kombajner je napisao(la):
juce stiglo staklo za dajca prednje iz panceva AKS-om od GORAN-STAKLA novo kaljeno staklo sa izbusenim rupama 3200din sa sve prevozom do mog sela uopste nije skupo!!! danas idemo do grada po naftu pa beremo kod nas popodne!!
@ Kombajner

Iz kog si sela ako vec ides u grad po naftu ?
iz ranovca imamo pumpu i u selo samo imao sam jos par obaveza!!! pre neki dan sam bio u radosevac kod tebe tamo pored velikog gradista!!!

brao kukuruz i posle radio neku spravu na traktoru koja ce valjati kukuruz u jedan red da bi berac posle lakse pokupio,vise o tome u temi sip beraci :D :bravo:

Menjao zadnji semering radilice na Zetoru 6911 i krunio kukuruze sa Zmajom!

tako je slavilo se sinoc, bilo je super, ali evo vratio sam se, da budem tu i sa vama, a sutra krecemo opet u branje usluzno bice ::novac:: ::novac:: ::novac:: ::novac::

Tarupirao kukuruziste sto smo juce okrunili.... Nagutao se prasine, samo tako! Moracu i ja za dogodine da napravim tarup na zmaj hederu za kukuruz...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh