Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
.... moji poorali i posejali moje za ovu godinu!!!
ja skoknuo do ALPA, malo na jedan pregled, kad ono zeznu me sneg :haha:
i sad chistim prt, da bih siso, ala sam se zaje....ooooo!!!!!!!! :haha: :haha: :haha: :haha:

danas bolje da sam spavao nego što sam komšiji radio soju zmaj 142 900 obrtaja doba i haos više trave nego soje

bolje da ne znate sta sam radio ali ajde....otisao sam sinoc kod drugara na 18. rodjendan i tamo pili pili pili i pili...i zaginuo do 6 ujutru sada sam ustao ne znam gde se nalazi sve me zivo boli....vise NE PIJEM! :zli: :zli:

Sika je napisao(la):
bolje da ne znate sta sam radio ali ajde....otisao sam sinoc kod drugara na 18. rodjendan i tamo pili pili pili i pili...i zaginuo do 6 ujutru sada sam ustao ne znam gde se nalazi sve me zivo boli....vise NE PIJEM! :zli: :zli:

'Ajde, 'ajde, nije to ništa! :D

Išao sa ortakom da vidi neka kolica, sad sam banuo nazad.

Sejao zito 10kj i valjao za sejacicom. Zavrsili taman dok se moglo raditi bez lepljenja blata za tockove :D

Balirao sojinu slamu usluzno(za centralno grejanje) 860 bala i oko 80 bala neke "kao"deteline.....sad muza,a kisica pocinje....

Pomagao komšiji da bere kukuruz kiša zezala blato katastrofa, posle otišli natovarili fap drva i sad odmor....

Farmer Bob je napisao(la):
Balirao sojinu slamu usluzno(za centralno grejanje) 860 bala i oko 80 bala neke "kao"deteline.....sad muza,a kisica pocinje....

ajde daj mi malo koji podatak o tome koliko je potrošnja , koliko bala na 24 sata za koju silu grijanja , daj koji detalj i ako ima kakva tema o tome ovdje , ili čak ako nema mogla bi da se napravi

ja danas preputovao skoro cijelu BiH , ustao noćas u 3 i putovao do malo pre , **greška mi prošlo do ramena :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh