Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
North ARMY je napisao(la):
Zavriso predavanje i vezbe za ovu nedelju pa popodne bilo zasedanje "velike cetvorke" bili mi u gostima Panonstib,Peto i Dragan18 malo pre otisli,lepo smo se ispricali a sad luftiranje sobe od svalerskog mirisa jednog clana :D :haha: :haha:

tako se studira :haha: :haha:

Je... ti dan,evo sad stigao kuci....na jednoj parceli od 4ha brali kombajnom i beracem...obadva riknula i nezavrsismo.Usput ja zaglavio sa prikolicama u sred njive...jedva izadjosmo....na kraju ja slepao berac i rusa jer ostao bez goriva na pola puta do kuce...Do malocas popravljali berac...uffffffffff

Sada usao u kucu . Zamislite koji je covek maler zove me na njivu gasi mu se traktor promenem filtere krene da bere dalje pokvari mu se berac krene kuci da ga popravi i usput mu pukne radilica na traktoru. :udri: :zli:
Trojstvo je se namirilo nadam se da ce kada ga opravi ici kako treba.
Odoh da :spavam: valja ustati u 7h da ga rasturamo

Zavriso predavanje i vezbe za ovu nedelju pa popodne bilo zasedanje "velike cetvorke" bili mi u gostima Panonstib,Peto i Dragan18 malo pre otisli,lepo smo se ispricali a sad luftiranje sobe od svalerskog mirisa jednog clana :D :haha: :haha:
Ko bi to mogao biti:haha:Peto još maloletan,nije on,Panonstib na bolovanju nije ni on,tako da neznam ko je :haha: :haha:

Kosjerac je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Bio na putu tri dana, išao za Crnu Goru, večeras se vratio...
Jesi li opet vozio nekog da se ženi?

Ma jok, više nikoga niti ženim niti vozim da se ženi... :haha: :haha:

Danas sam planirao dan za spavanje, medjutim jutros oko šest-pola sedam, sad cu vas slagati al više od sedam nije bilo oko kuce poče rat... Lovci.... kuršumi samo pršte po crepu i kolima,,,, Umalo ne izgibosmo, komšije ih prijavili cajcima pa dok se sa njima objasnismo, nekom ce da ode puška... :haha: :haha: :haha: :haha: E kad je prošlo ratno stanje onda sam cepkao drva a sad cu da :spavam: :spavam: :spavam:

sredjivao po dvoristu ..licsa koliko volis ,,,motornjakom isekao drva prekidose me .. dodjose ovi po prasad i smrklo mise se ma ne daju vise od 115 din uhhhhh samo uzdisem pa sta sam radio .... dodje mi ..... jooojj zamljo Srbijo ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Kosjerac je napisao(la):
Dragan18 je napisao(la):
MRS TAMO :haha: :haha: :haha:
Sada znamo ko je švaler sam se javio. :haha: :haha:
zajebali su me samo tako ...al neka .. NA je prefrigan samo tako

Jeb* te onaj ko te nije i ko ti dade da budes globalni ni citat ne znas da uradis :haha: :haha: :haha:

Isao sam na najlon i kupio neki telefon sad imam 3 komada. :D
Post je spojen: [time]1287932473[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh