Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ce ti biti lakse ja cu ti reci da nema svrhe mada,ja uvek to praktikujem,prosle godine mi je falio jedan dan da povaljam,kisa me je sprecila.Zoran Kostović je napisao(la):Da li ima svrhe valjati ako postoji mogucnost da padne kisa? Pitam da bih umirio savest jer nisam povaljao.nesic je napisao(la):
sto bi ono rekli za sovu isevu hehehemims je napisao(la):Danas vala ništa, vreme je za spavanje.
nesic je napisao(la):Ako ce ti biti lakse ja cu ti reci da nema svrhe mada,ja uvek to praktikujem,prosle godine mi je falio jedan dan da povaljam,kisa me je sprecila.Zoran Kostović je napisao(la):Da li ima svrhe valjati ako postoji mogucnost da padne kisa? Pitam da bih umirio savest jer nisam povaljao.nesic je napisao(la):
Sta ti to dodje -golio-steva mrštanac je napisao(la):danas golio plekove ko blesav
ivan610988 je napisao(la):Nista. Izlezavao se ceo dan. Juce mi pala stranica na nogu, pa sam sad na bolovanju do daljnjeg.
Rale 83 je napisao(la):bio u crkvi seko slavski kolac , sada forum i polako cekam goste Ako neko slucajno prolazi kraj kobilja ( i sutra ) nek navrati