Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ce ti biti lakse ja cu ti reci da nema svrheZoran Kostović je napisao(la):Da li ima svrhe valjati ako postoji mogucnost da padne kisa? Pitam da bih umirio savest jer nisam povaljao.nesic je napisao(la):
sto bi ono rekli za sovu isevu hehehemims je napisao(la):Danas vala ništa, vreme je za spavanje.![]()
nesic je napisao(la):Ako ce ti biti lakse ja cu ti reci da nema svrheZoran Kostović je napisao(la):Da li ima svrhe valjati ako postoji mogucnost da padne kisa? Pitam da bih umirio savest jer nisam povaljao.nesic je napisao(la):mada,ja uvek to praktikujem,prosle godine mi je falio jedan dan da povaljam,kisa me je sprecila.
Sta ti to dodje -golio-steva mrštanac je napisao(la):danas golio plekove ko blesav
ivan610988 je napisao(la):Nista. Izlezavao se ceo dan. Juce mi pala stranica na nogu, pa sam sad na bolovanju do daljnjeg.![]()
![]()
![]()
Rale 83 je napisao(la):bio u crkvi seko slavski kolac , sada forum i polako cekam gosteAko neko slucajno prolazi kraj kobilja ( i sutra ) nek navrati
![]()
![]()