Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio u Kumane gledao jednu steonu junicu da trgujem za moju,a posle konacno na red doslo i ovo da se sredi.Sad moram zvati @KR-a,da slika kako je "u pravcu". :haha: :cao:
xm4rvc.jpg

prevodio junice u štalu jer su bile napolju i na kraju dobio pare za siliranje što sam radio uslužno,farmer bob imam ja da prodam junice

Bio sam da bacim vestacko na 10 kj, svratio na rucak pa idem jos na 1 kj da bacim, kuca mi bila usput.
Propala mi kicma-trans :haha: :haha: :haha: ispalo mi 6 dzaka iz prikolice, a prikolica zmajevka :udri: :udri: :udri: a ja SAM :udri: :udri:

sredjivao karburator na ladi NIVI ,, nije htelo drugo grlo da mi se otvori uh napokon sam usao u kucu da danem dusom joojj kako sam se iznervirao ( u kovaca kuca bez kukaca ) , bar sada ima snagu koju nisam imao a po snegu bi bila mrtvo puvalo,, sada je OK nadam se ha ha :D ::namigivanje::

Bio sa drugom da mu pravim drustvo dok je sto bi on reko "usijavao'' novi plug koji je uzeo pa ga probavao i skidao farbu sa daski , mogu reci da je kombinacija plug + traktor odlicna a vise slika u temi Oranje , msm drzimo se kucnog reda.... :haha: :ppozdrav: :ppozdrav:
2llzz9z.jpg

Lepo upaljeno svaka cast :udri: .Dzaba vam i fendovi i vogeli...sve je to DZABA
Znam, bice komsija je pa je preslo kod nas....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh