Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas isao malo do ujaka inace pravi cardak, izlio je plocu pre neki dan pa sam isao da farbam cevi , ofarbao pola i potrosio kanticu farbe, a pre toga sam na njegovom rasturivacu za djubar skidao manilu koja se umotala. JUce je izbacio 70 rasturivaca za djubar (4 tone) u njega staje 3 ultove kasike djubra.

P.S. djubar je bio na njivama. radio je 7,5 sati.

Ja sam danas snimala reportazu u okolini Kraljeva, u Ladjevcima.Pitam se po hiljaditi put kada ce ova drzava da prestane da se "gresi" o prave domacine, koji cuvaju socijalni mir i zive u nadi da cemo ziveti bolje..
Evo, javno priznajem da sam uvek bila naklonjena demokratama, sada ih molim da dobro otvore oci, nesto skripi u njihovom odnosu sa srpskim domacinima, seljak je danas intelektualno jaci no ikad, pitanje je koliko ce imati volje da cuva socijalni mir.
Tuzno je to sto je nekom ministru vaznije da poseti gazdinstvo koje je dobilo subvencionisani traktor, od domacinstva koje ima cetvoro dece, zivi iskljucivo od poljoprivrede, ima 20 muznih grla i 16 sati "radno vreme", koje nikada nije ostetilo drzavu za jedan dinar...

mira je napisao(la):
Ja sam danas snimala reportazu u okolini Kraljeva, u Ladjevcima.Pitam se po hiljaditi put kada ce ova drzava da prestane da se "gresi" o prave domacine, koji cuvaju socijalni mir i zive u nadi da cemo ziveti bolje..
Evo, javno priznajem da sam uvek bila naklonjena demokratama, sada ih molim da dobro otvore oci, nesto skripi u njihovom odnosu sa srpskim domacinima, seljak je danas intelektualno jaci no ikad, pitanje je koliko ce imati volje da cuva socijalni mir.
Tuzno je to sto je nekom ministru vaznije da poseti gazdinstvo koje je dobilo subvencionisani traktor, od domacinstva koje ima cetvoro dece, zivi iskljucivo od poljoprivrede, ima 20 muznih grla i 16 sati "radno vreme", koje nikada nije ostetilo drzavu za jedan dinar...
Vrlo cest slucaj na zalost........... :udri: :udri: :udri:

joj jutros krenuli da beremo ustao u 4 sata i ko na krasni busna guma na prikolici i sad zjevam ko vampir po kuci :zli:

Danas promenio ulje u traktoru (i filtere), tako da sam spreman za oranje.
I još sam namontirao HELLA stop svetla koja su mi danas stigla iz Jusel-a.

i4mv55.jpg

1ox4jk.jpg

Iskoristiću ovu priliku da bacim drvlje i kamenje po Jusel-u jer su neozbiljni do bola! ::lose::
U Četvrtak uveče sam naručio robu, i mislio sam da će već u Petak oko podne stići... Prođe podne, niti me iko zove da mi kaže da li je porudžbina procesuirana, niti mi pišu e-mail... I ja već popizdeo i pišem im da mi kažu šta je i kako je. Tek nakon toga se neka gospođa udostojila da me nazove i da mi kaže da ispod 3000 dinara ne šalju robu. Okej! Ali to nigde nisu napisali! Ili su se barem mogli udostojiti da mi odmah ujutru kažu, pa da ne izgubim pola dana čekajući na kurira... Ali ajde, progutao sam i to.
Zatim sam seo za komp i naručim sve i svašta, i tako nabijem porudžbinu na 3000+ dinara. Posle pola sata me nazove ista gospođa i kaže mi da je sad sve OK i da će paket stići sutradan (tj. danas).
Svanuo današnji dan, a kurir je stigao tek oko 14:00. Platim čoveku, preuzmem paket... I odma mi se učinio previše laganim!
Uđem i otvorim paket... NISU MI POSLALI KOLENO AUSPUHA I TRI BREZONA - stvari zbog kojih sam i pravio ceo ovaj biznis!! Brzo nazovem kurira da proveri da nije možda ostalo koleno u kamionu... Nema ničega.
Onda sam opet nazvao Jusel, i rekli su mi da moram da čekam do Ponedeljka za reklamaciju... :zli:

Imam neki osećaj da će me i u Ponedeljak zajebati na neki način. Ne budu li mi poslali robu o svom trošku, svašta ću im reći! :udri:

A oni će se ojediti što ćeš im ti svašta reći.Isto takvo iskustvo imam sa Bell-Impex-om iz M.Iđoša koji su distributeri Original-Frank proizvoda.Veoma neozbiljna firma ali baš,baš neozbiljna.

juuuu naopako,a mi kupili od njih raonike za kvederlanda....

a danas sam bogami sustao....palio krtoge po drzavnim zemljama,kosio krtoge....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh