Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
FL je napisao(la):
Priprema,setva.
2hejcht.jpg
hmmmm...zar se sa ovakvim nacinom ne poskupljuje proizvodnja psenice?
da me neko ne razume pogresno,al na tako lepo usitnjenoj zemlji,zasto se vuce drljaca ili spremac?
zasto ne odmah sejalica?ako je zbog djubreta,zar to djubre nije moglo da se baci pod osnovnu obradu,pre tanjiranja?
opet kazem moje vidjenje...

i dalje zetva... radi se puno, malo sam preumoran vec, al subota je, pa moram devojku za ruku, i u grad, al sutra necu biti nizasta... :/

KishRobert je napisao(la):
juuuu naopako,a mi kupili od njih raonike za kvederlanda....

a danas sam bogami sustao....palio krtoge po drzavnim zemljama,kosio krtoge....
@KR-zaboravih juce da te pitam.Kad si pristupio redovima "drzavnih arendasa"?Nisam te video na licitaciji letos.... :sta:
Ja danas poceo setvu psenice,al'usluzno.Sin grabio detelinu,4tu.

Farmer Bob je napisao(la):
@KR-zaboravih juce da te pitam.Kad si pristupio redovima "drzavnih arendasa"?Nisam te video na licitaciji letos.... :sta:
Ja danas poceo setvu psenice,al'usluzno.Sin grabio detelinu,4tu.
kad si zevao na licitaciji...

Danas ponovo teren.Onaj Claas od pre neki dan kupljen pa je pripreman za žetvu posle duže pauze (više od godinu dana ). Nisam bio ceo dan od 09 do 16 časova ali sam se umorio kao da sam ja vukao kombajn.Još za ovo nisam spreman. :nono:

FL je napisao(la):
Priprema,setva.
2hejcht.jpg
da me neko ne razume pogresno,al na tako lepo usitnjenoj zemlji,zasto se vuce drljaca ili spremac?
zasto ne odmah sejalica?ako je zbog djubreta,zar to djubre nije moglo da se baci pod osnovnu obradu,pre tanjiranja?
I ja bi se slozio sa tvojim vidjenjem na ovakve uslove i cenu........hmmmmm........ :nono: :nono: :nono:

Jedan dan od onih kada netreba ni ustajati ujutro. Veceras bio kod Shainog pravio malom rodjendan i malo druzio se sa MONTOYOM.

Je li MONTOYA sto ti prodade veliki berac z 222 sa moticicama i kupi mali z 224 sa lopaticama? :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

IMT-550 je napisao(la):
FL je napisao(la):
Priprema,setva.
2hejcht.jpg
I ja bi se slozio sa tvojim vidjenjem na ovakve uslove i cenu........hmmmmm........ :nono: :nono: :nono:
Slazem se da poskupljuje,ali tek posle oranja sam nabavio vestak...inace moglo bi se komotno sejati bez ikakve obrade.

juce u 11h krenuo za Sentu i putovao 5 sati :udri: ...pa sam u 19h imao mec koji sam dobio :D ...zatim se posle nedelju dana najeo kao covek (skidao sam kilazu -.- ) i posle jos 5 sati u putu natrag...danas otisao do kluba pokupio neke papire i sada odmaram...a na vojvodjanskim njivama se jos uvek skida soja,a berba kukuruza je tek pocela(obrano je mozeda 20 % povrsina)....

jutros otišao i krstio kumče , posle toga na doručak kod kuma

i onda moj najdraži dio , autokros trke :D pobijedio u velikoj klasi preko 2000ccm
vidjeću da od nekoga nabacim koju sliku pošto nisam mogao slikati bio sam zauzet mnogo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh