Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
proveo dosta vremena sa krmacom u prasenju...k'o da sam se ja prasio....posle premeravali zemlju drzavnu...i tako...

pravio cjepač , otišao do platoa sa drvima isporučio kamion i čekićovao još nešto drva
i malo se muvao , radio na leru nije mi posao interesantan ako nisam u šumi :haha:

Umalo dobio batine u tuci.... :udri: :udri: :udri:
Svakog drugog dana se neko bije.......Pre nedelju dana morala i policija da dolazi..... :zli: :zli: :zli:
Sve su to govna,puse Marlboro,prave se da su neki smekeri a ,,ne znam,, pisu sastavljeno..... ::lose:: ::lose:: ::lose::

Bio u Jeep comerce u BG pravio flahove za blindiranje bubnja na kombajn i po Pancevu kupio delove za vodenu pumpu na kombajn... umoran sam k'o da sam plug vukao :sta:

ma kakve poluosovine , od pijeska u čarapi nema bolje , ne ostaju masnice ali se zato meso odvaja od kostiju :haha:

Ala ste ratoborni....inace meni je bio jedan od onih dana kada nije vredno ustajati iz kreveta...danas se sve kvarilo,lomilo... ::jako_besan:: Prikacio plugove i sutra na oranje....

Čekrkao drva, mokro i klizavao, baš je bilo gadno... Ujutru rano teram neko tele u Arilje pa onda opet u šumu....

Darosavac je napisao(la):
Umalo dobio batine u tuci.... :udri: :udri: :udri:
Svakog drugog dana se neko bije.......Pre nedelju dana morala i policija da dolazi..... :zli: :zli: :zli:
Sve su to govna,puse Marlboro,prave se da su neki smekeri a ,,ne znam,, pisu sastavljeno..... ::lose:: ::lose:: ::lose::

ti su najlepsi za slaganje... ::namigivanje::

inace danas sam ceo dan bio na treninzima u subotu dolazim u Sentu...imam takmicenje... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh