Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče i danas išao za Beograd (ali ne ne paradu) :haha: :haha: :haha: nego vukli drva, dve ture... ::namigivanje:: Hvala bogu samo kad sam zbrisao iz Bg-a... :haha: :haha: :haha:

Danas u Bg žurka, bogami vidim da je mnogima bilo radno, jedan od retkih dana kad ispred pandura idu dilerčići i "cutri, cutri, drs, dop", deca su nam kao cveće, ono od maka ali ipak cveće. U svakom sl. danas mi nije bilo dosadno, samo, dok sam stigao do centra nigde paradera, a klinaca majmunčina imam i u kraju dovoljno, jedino što je žutima stradala garaža i G klasa, to sam barem stigao da vidim.

Sika, čestitke za dobijen meč, šta treniraš? :ppozdrav:

bio u basaid na vasar,posle malo valjao zito posejano,pa popalio konacno krtog na drzavnoj i sutra bacam djubre i tanjiram.

2pphoxl.jpg

znam da je praznik ali kolega me zvao i isli u sumu...probao kako radi husqvarna 365 i stvarno je super,plus moja 61....traktor i vitlo plus dobra ekipa i samo :ppozdrav:

KishRobert je napisao(la):
bio u basaid na vasar,posle malo valjao zito posejano,pa popalio konacno krtog na drzavnoj i sutra bacam djubre i tanjiram.

2pphoxl.jpg

Dolazis na svaki vasar, a nikad da navratis da upoznas najstarijeg Kiraja

@ralekiraj
ahhh nisam bio sam,a ko zna da li bi vas i nasao kuci.bice prilika da se upoznam za seniorom. :D

@Zoran Kostović
sto bi moj pokojni deda za traktor rekao:"samo sto 'leba ne mesi" :D
izlazi on dosta dobro,mada je sad vec motor u jako,jako losem stanju,trebala bi generalna...mada nisam ni sam pametan sta raditi sa njim,sklop je oko 270e *3,dosta love za tako vremesan traktor....a uzasno je spor i iskreno najpre bi ga mozda prodao...

a koji je ovo traktor , daj koju riječ o njemu
na monitoru mi otišao RGB i fali mi crvena boja tako da ni ne vidim koje je boje :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh