Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Propao kroz stari drveni pod na kotobanji i pocepao nogu na ekser i to pošteno.

Video sam zvezde u pola belog dana kada sam propao,sreća pa omašio jajca inače bi bilo ::samo bes:: Nema ništa od crnkinja jer mora da se radi a nikoga nema da me odmeni

Pokretan sam ali me žiga kada hodam jer sam udario i kost prilikom propadanja.Nema otoka samo krvari a nisam išao kod lekara jer smatram povredu kao oguljotinu što i jeste,samo sam je očistio i previo.

peto1 je napisao(la):
Koji tetanus ti ne bi skodio na taj ekser, sigurno je bio i malo zardao.

Tako pre par dana moj ujak zgazio na ekser, ceo dan ga terali da ide kod doktora a on kaže ako ode kod doktora dobice tetanus i onda 10 dana nemože da pije pivo :haha: :haha: :haha:

Ljuta,ljuta Roberte.Tetanus sam primio dal prošle ili pretprošle godine kada sam prebio prste na rukama :udri: stalno neke zajebancije kod mene a pun sam raznih ožiljaka

Danas zavrsio siliranje kukuruza iz postrne setve. Malo nas je zezala kisa ali smo uspeli da privedemo posao do kraja. Sutra jos malo da dogazim, iskipujem jos jednu, pokrijem i malo predaha do subote (siliram sinovcu).

Matić je napisao(la):
ne bi da te nerviram ali to je jako opasno, pre neki dan slicna situacija sa jednim covekom, otisao primio tetanus i pored toga udarila gangrena i umro za par dana, nemoj se zajebavati sa tim!!!!!

Dragan18 je napisao(la):
Matić je napisao(la):
ne bi da te nerviram ali to je jako opasno, pre neki dan slicna situacija sa jednim covekom, otisao primio tetanus i pored toga udarila gangrena i umro za par dana, nemoj se zajebavati sa tim!!!!!

Žao mi je čoveka ali gangrena i tetanus su dve različite stvari.

ja koliko znam (a mozda i ne znam) , od zardjalog srafa kad se ubodes poseces i ostalo primas tetanus , mozes dobiti trovanje krvi i sta ja znam ..... e sad dal sam ja dobro cuo to je pitanje, dal je dobio trovanje krvi il gangrenu. al u svakom slucaju je zeznuto :ppozdrav:

e pa onda ok :ppozdrav: nisam mislio nista lose. ne zelim da nam se ne daj boze nesto desi kolegi. ko ce da uredjuje onda taj deo foruma :haha: :haha: :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh