Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zahvaljujem se svima sto su bili na skidanju ogleda,a posebno nasem kolegi @zorancile i njegovom bratu,a onaj sto nije stigao zbog podele semena,zelim da mu ta psenica dogodine rodi iznad proseka pa da nas sve redom casti!Sta da kazem?? :sta: Da ce ovo moje danas proci bez @KR? Ne bih verovao......
S obzirom na vreme zadovoljan sam sa brojem prisutnih ljudi(poljoprivrednika).
Vise detalja u temi Ogledi kukuruza...... :cao: Bice i slika samo da mi dostavi "moj fotograf" :haha:

Rezultate će Farmer Bob objaviti, trebalo je još da se izmeri vlaga, pa da se preračuna na Jus, uglavnom oko 7000 kg/kj.
Ja sam dobio pljeskavicu. :ppozdrav: I kačket.

Danas ceo dan kiša i hladno pa sam malo skitao, išao do Čačka rezervisao gume za auto i eto prodje i ovaj dan ::namigivanje::

jutros se probudim oko 6 pogledam kroz prozor :kisa: i samo se okremen da drugu stranu
u 9 me probudi šurak da idemo da šumar čekićuje drva , otišli gore kad ono već kiša prestala i dobacimo dvije karete drva
jest malo bilo klizavo i bilo je polijetanja ali sve je proteklo OK , a kolegama pukla ruda od ''polijetanja'' pošto je jako nizbrdo i kamenje nekakvo okruglo a kiša kada napravi blato onda bude do jaja ::lose::

Jutros po kisi vratio traktor i tarup za Kucuru,nabacio drugu rotaciju na 533 i na 577 blindirao desni kocioni cilindar koji je procureo...Kada ode i levi,sledi rasturanje.....

danas dotero neka istrugana drva komsiji posle orao dok me kisa nije isterala ,pa me zvao kosjerac u kafanu tu malo pricasmo i ode dan

Pomagao komšiji, pravili boksove u štali, onda rasturio testeru ne baca ulje da podmazuje lanac, večeras išao u Arilje kod drugara i ode i ovaj dan.... Ujutru rano u drva... ::lose::

Popravljo kampanjolu, pa išao u Požegu da uzmem paknove bili na lepljenju, pa sa galkijem pio kafu, i eto prođe i ovaj kišni dan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh