Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išao u prodavnicu po hleb, doručkovao, sada malo forum, paidem sa kolegama na roštilj i malo ludovanje sa uazom.

Danas bio na Alpskom vasaru i gledao njihove izlozbe, vise su bili traktorcici ( oltajmeri), nego prave masine.
Ali interesantno je videti!!!
Evo par slika:
2enqayr.jpg

98ec1k.jpg
brumi za volanom ( maskota vasara)
2w7g45c.jpg

2q3wsqu.jpg

Kengur je napisao(la):
@ Trnavac

U kom mestu je bio taj happening
Slike su ti fantazija ::svaka cast::

Mittelberg
Klein Warsertal
Austrija, srce ALPA!!! :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: ala ljudi piju vise od nas i rusa zajedno!!!
Pivo se toci ko na oktobar festu, samo je jevtinije nego tamo( ovde je 2,50€ , a u minchenu na festu je bilo 8,50€). ja ubi samo dva, nesmem vise :D
Post je spojen: [time]1280670153[/time]
osedeo posle skupa na sajmu! :D

Ma maskiro se, za novu SURNJAJU, samo ju je malo hteo iznenaditi, ko u fazonu je!!!
Ma mangup nas savo( svalerchina) :ppozdrav: :D

Bio malo da tanjiram gde je bila repica, pošto je sutra svetac pa kažu da nevalja raditi....

danas vise manje nista, jedino sto sam prao auto 5,5 sati :haha: :haha:
malo malo pa me neko prekine, 2 sata sam ga usisavao... kao da su znali da treba da me zezaju... :zli:

ceo dan se jebavao oko zetorovih kocnica te blokiraju te zakivaju :zli: :zli: :zli: doslo mi da ga zapalim :udri: :udri: :udri: jebo ga ko ga napravio

juce organizovano takmicenje u kuvanju ribljeg paprikasa kod nas u selu pa sinoc nisam uspeo da pisem necete mi zameriti sto je bilo juce.

1nzcd3.jpg

2qwzmn6.jpg

2qktk5u.jpg

ilvt6p.jpg

245iobb.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh