Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lala iz Banata je napisao(la):
todor je napisao(la):
ma kakvi povređenih lakša saobraćajka malo prednji levi kraj na golfu udario a kreteni obojica zvali pandure sad suđenje pa kazna
Koji k.... ste zvali zandarme... :udri: :udri: Sta se niste lepo dogovorili ko svet... :udri: :udri:
jbg kad on hoće po ps ili pravilu službe ma kreten
 
Danas sam se oporavljao od sinocnog pijanstva u BG na utakmici. Toliko smo se zapili da sam se izgrebao na neku zivu ogradu i izgubio kljuceve od kola... Prespavamp u BG i jutros ih nadjemo u toj zivoj ogradi u Vojvode Stepe.. A vec sam planirao da trazim bravara da razvaljujemo... Jos veceras tugujemo zbog Zvezdinog poraza a ujutru u 5 u kupinu... U kace pa pravimo vino posto je otkupna cena :haha: :haha:
 
Мало сам био на моби, празник је па сам помагао брату од тетке да скупља сено, а он то још ради на стари начин.
vy9pvp.jpg
 
Eve mene opet. Vratio sam se iz kafane, zamislite, izlazim iz kafane ko čovek i neka budala mi zgazi na ruku. šalim se, nije još dotle došlo. A dozvolu sam spasio, teška srca sam dao devojci da vozi, i nije mi što je vozila, nego ljudi uzela moja kola i otišla kuci, čista propast... Odoh a dremnem malo pa sutra da kosim livadu.
 
bio na treningu.... otkino nas trener, sad idem da gledam neke mobilne telefone, treba da kupim neki i posle uvece jos jedan trening :D
mozda sam otisao u :off_topic: ali ne verujem da cu se prikljucivati do sutra :D
 
kupio dve nove gume za TORPEDO 4006 sinoc i stavio ih kad ono jedna jutros ispustila skinuo pa sad da je nosim nazad vulkanizeru da je namesti !! trebam otici jos da pokosim 3jutra ovasa a u 5h imam utakmicu... bice tesno :ppozdrav:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh