Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išao u obilazak atara.Deo prema Novom Bečeju pokisao jače nego prema Banatskom Karađorđevu.

nista posebno komsija se zaglavio u kanalu isao njega iscupati posle sespremao za rumu i sad odmor

UUUrnisao se od dosade!!!! i danas kao i zadnjih mesec dana samo sedim, ne smem nista da radim, oporavljam se od zajebane upale pluca i lezanja u bolnici.....

Meni pričaš.I ja isto sedim samo po nekad pobegnem na teren pa to sazna DOKTOR pa me nariba i opet po starom. :ppozdrav:

Isto sto i juce i prekju ce. Trosed, dvosed komp i izlezavanje ceo dan. Sad nas je vec trojica fali nam cetvrti pa da pocnemo neku partijicu karata.

Ne sedim ja non stop, i ja malo prosetam , uradim po nesto sitno, i tako to... Shit je sto ja nisam ja ako ne rintam kao konj u ovo doba godine..... ::lose::

Da kucnem u drvo,za sada sam dobro ali zbog čestih kiša više vremena provedem za kompom nego u polju.Mogao bih biti četvrti.

Danas sam zadovoljan zato sto su se u vecernjim novostima udostojili da objave moj tekst o pljacki kupinara na 39. strani...

Radio nesto korisno za sire narodne mase.
Bio sa poljocuvarima da prskam ambroziju po atarskim putevima.

peto1 je napisao(la):
Isto sto i juce i prekju ce. Trosed, dvosed komp i izlezavanje ceo dan. Sad nas je vec trojica fali nam cetvrti pa da pocnemo neku partijicu karata.
Pa najbolje igre se igraju utroje....(preferans)

Juče ceo dan na vašaru, došao jutros u 3h četvoronoške. Neka konabarica nas je ošašavila načisto, maločas se presabiram sa drugarom, uzela nam je skoro 400e a nismo nešto mnogo ni pili ni jeli, al tako nam i treba... :udri: Sad malo da spremem kucu za sabor, a i ovde rasulo, sve što je u kuci pokvareno i sjebano, ja sam kriv za to, i tako ceo život...

Dukanac je napisao(la):
Juče ceo dan na vašaru, došao jutros u 3h četvoronoške. Neka konabarica nas je ošašavila načisto, maločas se presabiram sa drugarom, uzela nam je skoro 400e a nismo nešto mnogo ni pili ni jeli, al tako nam i treba... :udri: Sad malo da spremem kucu za sabor, a i ovde rasulo, sve što je u kuci pokvareno i sjebano, ja sam kriv za to, i tako ceo život...

A za kapu i majicu nema novaca, samo za pevaljku ima.

@ peto1 pare nisu problem, para nema... :haha: Ma imao je za kapu i majicu nego tada nisam bio aktivan na forumu, kasnije sam se ulogovao. ::namigivanje:: A za pevaljku se nadje lova i u najvecoj krizi, samo kad pogodi pesmu. :ppozdrav:

Ma nista.....napolje :cool: :cool: :cool: zeze.Odvukao presu kod majstora(posto mi se @Bubu ne javlja,nesto je bolestan),a sad sam stigao bio kod jednog a usput jedna,recimo komsinica:"Sta se radi..."i bla,bla ajd na pivo i tako. ::namigivanje::
Sad u hlad,forum i sl. :cao:

Danas krunio,za ovu godinu nemam vise kukuruza za prodaju,16 tona otislo danas,sad da odmorim malo.... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh