Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ala si se ti promangupirao Otkad bre ranovcani mere zemlju na jutrekombajner je napisao(la):kupio dve nove gume za TORPEDO 4006 sinoc i stavio ih kad ono jedna jutros ispustila skinuo pa sad da je nosim nazad vulkanizeru da je namesti !! trebam otici jos da pokosim 3jutra ovasa a u 5h imam utakmicu... bice tesno
Moram da budem u fazonu sa vecinom na forumu! ti verovatno znas od koga sam kupio gume pa mi dan izdrzale, kaze mi covek ma ne da su dobre nego mozes po drljaci njima da ides ali desava seRale 83 je napisao(la):Ala si se ti promangupirao Otkad bre ranovcani mere zemlju na jutrekombajner je napisao(la):kupio dve nove gume za TORPEDO 4006 sinoc i stavio ih kad ono jedna jutros ispustila skinuo pa sad da je nosim nazad vulkanizeru da je namesti !! trebam otici jos da pokosim 3jutra ovasa a u 5h imam utakmicu... bice tesno
Dobio table?KishRobert je napisao(la):usluzno balirao,usluzno kosili tritikal i zob,posle sredjivao ogledno polje.
i ja i ja oooooooooooMILOŠ D.T je napisao(la):Bio na svadbi.