Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
doterao 2 prikolice drva...zatim pokupio neko seno pa kod komsije na pecenje i :ppozdrav: ....onda u grad, i sad stigao kuci... :D

Do sada.....nista.Nesto pocela kisica,svratio mi jedan drug,pa sam mu malo pokazivao slike sa naseg foruma,naravno uz Gorki list i tako.Cekam rucak.... ::namigivanje::

skinuo usisnu granu sa traktora otiso mi navoj na grejacu i prbiksnovo leptir na usisnoj grani jskinuo membranu na bos pumpi sutra treba da stavim novu, posle drugaru napravio struju na kecu a on peko prase rodjaku posto mali krece u predskolsko pa smo krkali i tako

Jurim plin po gradu da ugradim u auto,moram sekvent a on kosta.... :zli: :zli:
550e on sa sve atestom,e sad nastupa ciganski deo mene jurnjava i cenkanje sa majstorima pa ko sta izvuce. :D

North ARMY je napisao(la):
Jurim plin po gradu da ugradim u auto,moram sekvent a on kosta.... :zli: :zli:
550e on sa sve atestom,e sad nastupa ciganski deo mene jurnjava i cenkanje sa majstorima pa ko sta izvuce. :D
Samo napred :haha: zajebi ih , samo se cuvaj da ti ne uzvrate pa da te kosta skuplje od najskuplje ugradnje :haha: :haha: Ja sam zvrnuo jednog prodavca u subotu :haha: i dosao kuci i svatio da je zavrnuo on mene

-Ma nemam sta da ga zavrcem,evo nasao sam tocak bocu sa sigurnosnim ventilom i 70-80% punom plina jedva sam je popeo u gepek za 30e,sad je dalje sve ovaj rekao da ce za manje para,inace sam bocu kupio kod nas u servisu ima jos par komada ali nije ta cena. :D

mirmag
NEk ti je sa srecom , licno meni se bas i ne svidja kako okrece brazdu ..... ne bi smela da se vidi slama... :sta:

Sad.
Daleko bilo .... meni se desilo da je ujak za slavu prodao oko 5 komada i posle 2 nedelje resili drustvo i ja da idemo jedno na razanj i srecom zakoljem dan pre kad ono ima trihinelozu,sutra dan poranio kad i ono ima,a 15 dana pre toga ni jedno... :udri: :udri:

Oko beraca... sredjivao sam kabinu oribao pod i potrosio bocu spreja za auto sija se kao dijamant! promenio ulje i filtere za ulje i naftu!

Dragan18 je napisao(la):
mirmag
NEk ti je sa srecom , licno meni se bas i ne svidja kako okrece brazdu ..... ne bi smela da se vidi slama... :sta:
Strnjiste dosta visoko,a i slama nije pokupljena,sirka je bilo koliko hoces i mislim da je to razlog.

Potpalili veselu mašinu pa ko je usput neka svrati na po jednu :cao:
f24vig.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh