Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bio u Žabalj na vašaru

upravu je savoris je..s masinu koju sa aparatom za varenje nemozes popraviti,danas nabudzio fapov podizac stakla na actrosa 18 43 2002 godiste.

pa kada se vozi sa kamionom od 40 tona po ceni taksija onda mora biti uz pomoc stapa i kanapa

mene danas zvao neki covek da mu poorem 50 ari....njiva negde u pm i ja reko aj...i pitam ga jel veliko blato,a on "ma nije" ...kada sam tamo otisao ono jezero...poludeo sam...i + kuci ostavio posao.. :udri: :udri: :udri: :udri:

Tako mene izjebu kad je baliranje u toku, :ma super je , dobro pokupljeno, nemaju bregovi....
a kad stignem, ....., :sta: :sta: :zli: :sta: :zli:, otkos za big baler a ne za mog malog welgerica 41, pa skladovi, jaoj nemoj tamo ne govorim sa njim..., da ne pricam da mopram da se okrecem uz manevrisanje.....

Radio elektro instalaciju na jednom traktoru. Francuz, jel sklad, scklad ili cklad? Ja prošle godine sednem prvi put da baliram, dođem do sklada okrenem lepo iznad, vozim tako 20m kad pogledam nazad balirka ispod sklada.

mirko_markovic67 je napisao(la):
Radio elektro instalaciju na jednom traktoru. Francuz, jel sklad, scklad ili cklad? Ja prošle godine sednem prvi put da baliram, dođem do sklada okrenem lepo iznad, vozim tako 20m kad pogledam nazad balirka ispod sklada.
Ma moze burko kako 'oces, bitno je da smo nasamareni pre nego sto odemo da zaradimo koji dinar, zaj....ni seljaci!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh