Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam posejao oko 2h deteline i cistio njivu od djubra jer je njiva pored kanala a kanal je ciscen zimus pa ima svacega srecom njiva nije siroka pa nije imalo puno, utovarivac i u prikolicu posle sam istanjirao , a djubre oterao na deponiju i posle pecanje uzivancija oko 2kg bele ribe !

Nicyolas je napisao(la):
Danas sam posejao oko 2h deteline i cistio njivu od djubra jer je njiva pored kanala a kanal je ciscen zimus pa ima svacega srecom njiva nije siroka pa nije imalo puno, utovarivac i u prikolicu posle sam istanjirao , a djubre oterao na deponiju i posle pecanje uzivancija oko 2kg bele ribe !
:haha: stvarno ste Vi Obradovici vise nego vredni ljudi...... pored gore navedenih poslova,toliko stoke jos stignete i na pecanje! ::svaka cast:: ::svaka cast::
Ja sam prevodio prikolice,napravio jos jedan ugovor o zakupu,trazio nov krstak za kardan od prskalice.... :ppozdrav:

Bio kod predsednice opstine Sid,izasao iz skole 3 casa,dobio rokovnik,ulaznice u pozoriste a i ideje za vodjenje parlamenta u daljem radu kao i ozivljavanje kancelarije za mlade. :cool:

pa toga se i plašim mityoo vidiš kako se počinje šatro delegat omladine drž nedaj pa pomočnik ministra pa savetnik pa ministar :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Vec imamo pomocnika ministra pa mi je dugo cekati,u parlamentu nisam zbog politike vec drustva iz skole jer je skola malo monotona pa sam ja uspesno razbio monotoniju. :D
Na glasanju za predsednika ja 11-12glasova,podpredsednik 3 a onaj treceplasirani 1 od druga iz razreda :D

svasta pomalo a sad upravo zavrsila emisija strune na RTV dobri ovi nasi tamburasi pa jos Andja :cao:

Farmer Bob je napisao(la):
Nicyolas je napisao(la):
:haha: stvarno ste Vi Obradovici vise nego vredni ljudi...... pored gore navedenih poslova,toliko stoke jos stignete i na pecanje! ::svaka cast:: ::svaka cast::
Pa Bobe mora se od ujutru se radi !
Ja sam prevodio prikolice,napravio jos jedan ugovor o zakupu,trazio nov krstak za kardan od prskalice.... :ppozdrav:

Ipak sam obavesteniji od njega :haha: :haha: :haha:
Ma iza predsednice visi Djindjic sa nekom izjavom tipa "Samo preko mene mrtvog" a tako je i bilo i ispada da su ovi danasnji organizovali njegovu rokadu.
Niko mi se ne svidja od ovih politicara pa cu biti neutralan dok ne dodje dan da se zaposlim a onda se kao i vecina uclanim zbog posla jer ga drugacije ne mozes dobiti danas. ::lose::

North ARMY je napisao(la):
Bio kod predsednice opstine Sid,izasao iz skole 3 casa,dobio rokovnik,ulaznice u pozoriste a i ideje za vodjenje parlamenta u daljem radu kao i ozivljavanje kancelarije za mlade. :cool:
cuo sam ovo na radio sidu, potrefio na vesti, kad spominje i tebe tamo... :haha:

moraces nam podeliti autograme pre nego sto postanes slavan, ko zna koliko ce to jednog dana vrediti!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

danas samo kuliram i :spavam:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh