Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prihranjivao pšenicu anom.Sav sam kao da sam ručno bacao a ne rasipačem

Tovario naravno.Prihranili pola površina a drugu polu kada se osuši jer smo iz jedne parcele jedva izašli napolje i još kao šlag na tortu eksplodira guma na prikolici. :udri:

Umorila sve nas duga zima pa kada je odjednom prigrejalo i da se raditi kondicija nam ravna nuli pa sada kukamo. :D

Matić je napisao(la):
Umorila sve nas duga zima pa kada je odjednom prigrejalo i da se raditi kondicija nam ravna nuli pa sada kukamo. :D

upravao tako baca!!! sad cemo polako da se vratimo, do maja svi cemo biti uteguti...
naravno pivski stomacic ostaje, toga se niko neodrice... :ppozdrav:

subota, pijacni dan kod nas :haha: :haha: malo :ppozdrav: :ppozdrav: malo ::prica:: ::prica:: . Popodne kacio ciklon kupio kardan i na drugu ferdju kacio spremac i nadjjubrio 30a i spremio za trogotku, pa onda kod bravara da mi izbusi rupe na disku od vucene tanjirace ( na finiseru) pa kod mehanicara da vidimradove na MTZ kako teku

Zavrsio prihranu psenice i lucerke,krunio kukuruz za stoku i sad malo u posetu ::vino:: ::prica:: kod sogora,pa malo posetili forum i tako... :ppozdrav:

Danas ceo dan setvospremirao i priznajem da sam ispao iz kondicije,ubi me ova zima. Sad malo na forum pa :spavam:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh