Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka vam cast , mi ovde nesmemo da razmisljamo o ulasku u njive, valjda ce moci za par dana. Zavrsio krpljenje bloka na 533 i spremio ga za prolecne radove , sutro i prekosutra je ruja na redu

eee danas se dosta toga radiloo...

cistio stalu ovcama..
prepakovavao neke bale deteline...
i bacio vestaka po jecmu...
sada odmaranje :cool:

Stavio jednu rotaciju(onu na magnet),bacali AN na psenicu,a pre toga zena odjavila svoje gazdinstvo,da bih ja ovih dana registrovao te parcele......

konacno obnovio reg. gazdinstva,zavrsili spiskove za asocijaciju za naftu i sutra predajemo.
a sutra bi trebalo na opstinskom nivou da srusimo sa 100ha na 50ha maximalnog zakupa drzavne zemlje.

Danas podjubrili i spremili 25 kj za setvu arpadžika i industrijske paprike.Arpadžik sejemo sutra a papriku ako vreme dozvoli oko 25.

ja sam prvo jutros morao da sredim gume na najbitnijem prevoznom sredstvu na svijetu
:cool: toplo lijepo vrijeme djeca u glas ''guma guma'' i morao sam prvo to odraditi
image0096d.jpg

posle nesto cackao svasta nesto
cak rasturio roto drljacu da zamijenim 2 lezaja i jedan semering

bavio se pripremom za repu, pa posle cupao jos neke orase... da nesmetaju vise...
sad umoran bi trebao prosetati ''devojcicu'' ali neda mi se, oce neko da me menja veceras? :ppozdrav:

Vozio tasta u Kamenicu,svratio u Jugokomerciju,posle prskao psenicu od korova i na kraju kupovao akumulator za traktor...

danas bio u Baji(Mađarska) na sajmu mehanizacije, ::traktor::, ::super:: pa po povratku, upoznao člana foruma @Rile-ta malo popričali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh