Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da cituskas nego uci ispiti se ne polazu cituckanjem :cao:

Pre podne u grad,opet zbog nekih papira za licitaciju,pa se skupila nekolicina paora,pa odmah ::prica:: ::vino:: ::vino:: a predvece blizu sela oprskao jedan kukuruz(i moglo je),da,a pre tog bio da upresujem jednoj musteriji detelinu posle oko stoke,muza i sad malo forum,pa :spavam:

HaHaHa! Istina!! :D Međutim, ovo je više za odmor mozga s obzirom da nema veze s mojom strukom. ::namigivanje::

pravili neki jebeni kavez za neke ribe pocrkale im dabogda , evo malo prije došao :udri:
morali večeras završiti da se ujutru pošalje na cinkovanje :zli:

Skupio hrabrost i uključio jedan mali inkubator, koji je pravljen, i došao do mene a ja o njemu ne znam ništa.Ljudi od kojih sam ga kupio takođe ne znaju ništa.Reskirao sam 50komada jaja iz matičnog jata hubarda pa šta bude.Zagrevanje se vrši putem jednog sijaličnog mesta.Nađem u njemu sijalicu od 25wati, sa njom nema šanse da dostignem 37,7 stepeni.Stavim sijalicu od 250wati kojim sam zagrevao prostoriju za belo pile onda pretera temperaturu, stavim sijalicu od 100 wati nedovoljna, i na kraju sijalica od 150 wati mi trenutno najviše odgovara.Kapacitet inkubatora je oo 250.jaja.Problem mi je i vlažnost.Ovaj predhodni je to radio putem fajtalice - šta je uradio i kako je bilo ne znam.Neka mi je bog u pomoći.E sada kako sam se raspisao možda sam promašio mesto za ovu temu ali će mi administrator oprostiti.
:ppozdrav:

BIo na njivi da oprskam 2kj kukuruza i popizzdio ko ris, prskao sam sa talismanom( za uskolisnate korove )+ plamen(za širokolisnate korove),na svakih 50-70 m stajem i čistim dizne i to sve , neznam zbog čega pre mi se to nije nikad dešavalo :sta: :sta: :sta:

Zbog silnog posla čije obavljanje su mi omogućili ovi vražji vremenski uslovi, JEDVA sam stigao da sortiram šrafove, matice i podloške po veličini... :haha:
Izem ti dan.

zasusio kravu, zakrpio gumu na rakovici, obilazio kukuruz..
imam dve parcele jedna 80ari jedna 1.20 ha, ovu manju sam podrljao dvaput, a ovu vecu cu sutra i mogao bih da posejem kukuruz, dok jos nisu poceli ljudi da beru pa da me zajebavaju - mi beremo a ti jos nisi posejao :haha:
Evo poce kisa.. :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh