Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogami bilo u flasi od coca-cole puna, malo je ostalo, ma sta ti je sljivovica, blago ko voda, da je ljuta.... A i ovaj komso ko da ima bacvu u stomaku, baca ko za prosce, ne mogu ni da mu pridjem.... :udri:

Dukanac je napisao(la):
Ceo dan nisam nista pipnuo, opet pada kisa, komsija i ja popili oko 2L rakije danas, pa ako se to recuna kao rad eto.... :haha: :haha: :haha:
Mora da je ona meka, malo jaca od kisele vode kad je sveza. popi ti onu ljutu pravu rakiju sad ne bi ni monitor vido a kamoli tastaturu.

Ja sam vise pivski nego rakijski... Aaaa ova je bas blaga bas ko kisela, a pravu ljutu bih popio 2-3 i bio bi patos....
Lepo kazu, MILKA jedan komadic i tamo ste, RAKIJA jedna casica i patos ste.... :haha: :haha: :haha:

stigla kabina
243hnj7.jpg

Danas guglam i trazim neki video trajanja do 45min o borbi zivotinja u prirodi za opstanak,ako imate neki dobar link molim vas da mi prosledite. :cao:

Sređivao prednji spojler na autu skoro ceo dan pošto se raspao jadan pa išao malo u obilazak atara.Na nekim njivama kao i da nije padala kiša jer pukotine u zemlji i dalje stoje što je malo :sta: čudno.

Skupljao predračune za prskalicu a svaki dan druga cena. :zli: :udri: :udri: :udri:

@saleso
:D kabina, reci mi jel to po porudžbi,origina,nešto privatno,ili... i obavezno ::novac:: .

kabinu pravi neki sa zlatibora mesto,Bele Zemlje komsija moj namontirao isto, samo skupa 1700 eura ima i grejanje ali mana nemoze hauba da se digne :nono:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh