Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas isao da uplatim polaganje za traktor,da podnesem zahtev za licnu kartu novu,da uplatim za polaganja za A. i drugar kupio Apriliu RS125 pa se malo vozali :ppozdrav:

mityoo je napisao(la):
Napraviš rešetku na rasipač, kao ja što sam pravio, pa na nju sipaš veštak i što ne procuri samo gaziš nogama!

To sam radio sa npk, sa sitom od kombajna, ali mi je ova urea od prošle godine, pa je navlažila, kamen živi... imam žulj od čekića... :haha:

zorancile je napisao(la):
I jel si pronašao delove?
Pa....jesam,samo da odlucim gde cu ici.Npr.u fabrici je spojnicka 8200din,a Rale-comerc 9800din.E sad i fabrika nije blizu,a Rale nema onu drugu osovinu,kardansku....a lezajeve ce mo uzeti u Levis iz Beceja.Ma....sve je to ::lose:: ::lose:: ::lose:: :udri: :udri:

juce , danas i sutra se raspadam , sjetva kukuruza u punom jeku i vec nekokliko dana neprestano idem usluzno sa roto drljacom , od vibracije tresem se ko siroce a **greška ne osjecam da je moje ::lose::

savoris je napisao(la):
juce , danas i sutra se raspadam , sjetva kukuruza u punom jeku i vec nekokliko dana neprestano idem usluzno sa roto drljacom , od vibracije tresem se ko siroce a **greška ne osjecam da je moje ::lose::

lepo slozeno!!! kod mene samo je soja u pitanju, vozam se po proslogodisnjem kasno pooranom repistu!!!! sediste na rusu sam definitivno raskantao! zna li neko nekoga ko ih remontuje? a i prskam pipu, presedam sa traktora na praktor.... joj umoran sam....!!!! :udri:

ma ja sam dosao do stepena sa popizdim i sve rastjeram , dosta vise majku mu :udri:
ljuljam se k'o narkoman

e prekosutra valjda malo odmorim :D idem bagerom kopati neki parapet

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh