Lazaaa
Član
Danas isao da uplatim polaganje za traktor,da podnesem zahtev za licnu kartu novu,da uplatim za polaganja za A. i drugar kupio Apriliu RS125 pa se malo vozali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Napraviš rešetku na rasipač, kao ja što sam pravio, pa na nju sipaš veštak i što ne procuri samo gaziš nogama!
Pa....jesam,samo da odlucim gde cu ici.Npr.u fabrici je spojnicka 8200din,a Rale-comerc 9800din.E sad i fabrika nije blizu,a Rale nema onu drugu osovinu,kardansku....a lezajeve ce mo uzeti u Levis iz Beceja.Ma....sve je tozorancile je napisao(la):I jel si pronašao delove?
savoris je napisao(la):juce , danas i sutra se raspadam , sjetva kukuruza u punom jeku i vec nekokliko dana neprestano idem usluzno sa roto drljacom , od vibracije tresem se ko siroce a **greška ne osjecam da je moje
onda u kervet,a ne ispred kompa i u kafanu!mucobieno je napisao(la):.... joj umoran sam....!!!!
Lepo ja kazem treba stati podmazati.savoris je napisao(la):e prekosutra valjda malo odmorim
mucubieno ajmo mi zajedno u kafanu , ko jhebe i sjetvu i sve , meni dopizdiloKishRobert je napisao(la):onda u kervet,a ne ispred kompa i u kafanu!mucobieno je napisao(la):.... joj umoran sam....!!!!