Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas se spremao za sutra,necu nigde nociti pa sam posle skole sredio skuter i jos 4 auta oprao,pre nekih 2-3h sam dosao sa izletista.

danas nista bili po sredstvo za pranje vimena i sterilne ubruse za vime posto!!i kupio neka creva za muzilicu pa to sve zamenili sad radi ko nova!

Sejao ceo dan još je ostalo oko 10 kj za posle 1.maj. :cool: Ove godine baš sam se nasejao ::traktor1:: oko 400 kj biće ::novac::

Prvi put od kad sejem krastavce za seme nisam ja sejao.Komšija u blizini moje njive seje istu sortu pa je posejao i moje,da nebi išle dve mašine za 3 kj.Zvanično i ja sam završio setvu.

Bio rano jutros da trujem hrcke na suncokretu, posle rostilj, pivo....
Sada mali odmor pa spremam se za kotlic pa opet pivo... itd. :ppozdrav:

prepodne iso sa familijom na rudnik. nisam odoleo da slikam lika kako ore na vrhu planine i to ledinu :sta: snimite plakat sa sumske kuce na rudniku za desavanje krajem avgusta. ujutru radim kastraciju 8 veprica pa cu vezbati pripremanje specijaliteta :ppozdrav:

Free Image Hosting by ImageBam.com

Danas rostilj,pivo,malo neke torte i prodje dan a sutra na spratanje repe :udri: Sada jos cekamo da probamo kakva ce corba biti,, :ppozdrav: :ppozdrav:

Prskao dubinsko kukuruz pre podne pa popravljao kola komsiji a sada u tazbini specijaliteti sa rostilja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh