Zrenjaninac
Član
Lala iz Banata Bravo majstore za traktor
Kolko si dao i da li ideš sad na konkurs za 30 ili 40% ?
Kolko si dao i da li ideš sad na konkurs za 30 ili 40% ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Sabac, u Upravu za agrarna placanja. Kazi ti meni, kako ti se cini traktor? I dolazi naZRENJANINAC je napisao(la):Odakle vi vadite te novce a gde šalješ prekosutra dokumenta?
ZRENJANINAC je napisao(la):Odakle vi vadite te novce a gde šalješ prekosutra dokumenta?
Lala iz Banata je napisao(la):U Sabac, u Upravu za agrarna placanja. Kazi ti meni, kako ti se cini traktor? I dolazi naZRENJANINAC je napisao(la):Odakle vi vadite te novce a gde šalješ prekosutra dokumenta?
Ja tako radim zadnjih 5 godina bez obzira na kvalitet đubriva i nijednom (u tih 5) se nije desilo da se grudve đubriva zaglave i tako sprečavaju da curi đubre. A pre toga malo malo pa se stane da se pročačka šrafcigerom, pa još ako je đubrivo ko ono iz Kule koje se lako otpuštalo muke žive...mityoo je napisao(la):Napraviš rešetku na rasipač, kao ja što sam pravio, pa na nju sipaš veštak i što ne procuri samo gaziš nogama!