Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas malo setvospremirao neke njive pa sada kisa prekinula radove..... ::lose:: ::lose:: :udri: :udri: :udri: :udri:

Ustao u 7 gledao majstore kako su menjali vodovodnu cev ispred kuce,a onda sa bratom na radnu akciju rusili stalu 7*7 ili 7*8 sve do sad,ostalo je jos posla,ali to cemo uraditi drugi put kad budemo imali vise vremena,vecina je uradjena.

Danas se zloaptio posto mi strica zeznuli za pijac pa sam proveo noc u cekanju da se otvori .Stigao u 12 nocas i cekao do 4 da krene pijac.Neprespavana noc pa dans ne vredim 2 banke.Ali sam prodao jagnje.

Evo još nekih klipova od kolega koji su danas spremali državnu zemlju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4KAA1gYQ11Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HlwEz6qK9fQ[/youtube]

Setva kukuruza i danas maler :zli: :zli: :zli: juce guma,danas zupcanik od nodetke,promenuli celo kuciste i teraj dalje.Manji ucinak :udri: sta ces...?!Sutra prvo presovanje!!Jedan je vec pokosio neko seno.... :sta:

Farmer Bob je napisao(la):
Setva kukuruza i danas maler :zli: :zli: :zli: juce guma,danas zupcanik od nodetke,promenuli celo kuciste i teraj dalje.Manji ucinak :udri: sta ces...?!Sutra prvo presovanje!!Jedan je vec pokosio neko seno.... :sta:
ni presu jos nisam uzeo da remontujem...a i ti ces se napresovati u nedelju....kako ste tako vredni!

Sutra prvo presovanje!!Jedan je vec pokosio neko seno.... :sta:

Pa sta je cekao do sad? Kod nas se vec skida drugi otkos. :haha: :haha:

Jedino ako se pouzdaju da ce cela godina biti kisna ako zasusi tesko da ce tu biti nesto za branje.

Jutros išao orati, pa u grad nešto obaviti, pa košnja uvratina i kanala, pa išao po špartač za repu i do malo prije fugirao neke ceremonije u avliji. Uglavnom dobro sam se umorio. No jedan događaj mi je uljepšao današnji dan, moj komša je bio kum u svatova pa su po njega došli sa čamcima. :D

Uploaded with ImageShack.us

Jutros spremiranje , pa u crkvu (citaj kafana) pijacni dan, pa na usluzno sejanje, pa po nove ulgace i montaza pa opet setva do mraka. Jezik mi se vuce po podu , a slova mise mute.

KishRobert je napisao(la):
Farmer Bob je napisao(la):
ni presu jos nisam uzeo da remontujem...a i ti ces se napresovati u nedelju....kako ste tako vredni!
Vranjevcan,sta ces...

Da,a musterija mi je "becejac".Nema veze,dobar mi je prijatelj,a hrane ponestalo......kao i meni.Mislim da ce detelina uskoro da padne,jedan deo....jbg! :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh