Evo ja vodim na cast sutra ne treba ulaznica samo clanska karta(citaj kacket) i ja placam turu od studentskog dzeparca prod'o sam neku zmiju. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aaaaaaa.....KishRobert je napisao(la):pa cast za auto!
nemoj da se pravis lud.

nije problem.Evo drugi moj sogor.Tako i onaj.Da me pojede za "primopredaju kljuceva"izmedju brata i mene.A pored toga se sutra prevodi 1 lanac zemlje na moju zenu.Tasta prosirila jednu parcelu.... onda u to ime izvolite svi!Nema mi druge....

nešto.peto1 je napisao(la):Nema nam Farmer Bob-a da cujemo sta je uraio. Il je puno prico pa ga pritvorili il se sakrio sto nije nista uradio.
Izvinjavam se @Peto 1,jel mozete da mi malo pojasnite ovaj post?Gde,sta sam uradio....
Na prezentaciji?
),namirivanje(i to sto ranije jer od 9h NEMAMO struje
,pa do popodne),a posle kod taste na rucak..... rodjendan joj je!

Uskoro.....javljam,ne brini...KishRobert je napisao(la):a kad je kod tebe?

Ajd slikaj Satex-ov spremac. Ja cu sutra da skoknem do milog mi fakulteta, ako se uopste setim di je.diklofen je napisao(la):Sutra idem za Adu da platim kaparu za setvospremač i odnesem moje točkove sa nosačima da mi ugrade.Usput svraćam u Temerin u vojni otpad.Pazariću veliku mešinu za vodu i sajle za šlepanje ako se nađu.

i sam tako....zoran sef je napisao(la):Sa slave na slavu....