Šta ćete raditi sutra?

Evo ja vodim na cast sutra ne treba ulaznica samo clanska karta(citaj kacket) i ja placam turu od studentskog dzeparca prod'o sam neku zmiju. :D

KishRobert je napisao(la):
pa cast za auto!
nemoj da se pravis lud.
Aaaaaaa..... :spavam: :spavam:
:haha: nije problem.Evo drugi moj sogor.Tako i onaj.Da me pojede za "primopredaju kljuceva"izmedju brata i mene.A pored toga se sutra prevodi 1 lanac zemlje na moju zenu.Tasta prosirila jednu parcelu.... onda u to ime izvolite svi!Nema mi druge.... :haha: ::vino:: ::000:: ::prica::

Nema nam Farmer Bob-a da cujemo sta je uraio. Il je puno prico pa ga pritvorili il se sakrio sto nije nista uradio.

peto1 je napisao(la):
Nema nam Farmer Bob-a da cujemo sta je uraio. Il je puno prico pa ga pritvorili il se sakrio sto nije nista uradio.
:haha: Izvinjavam se @Peto 1,jel mozete da mi malo pojasnite ovaj post?Gde,sta sam uradio.... :sta: Na prezentaciji?
Inace ja sutra,izgleda prvo ciscenje snega( a nisam spremio novu lopatu za sneg :udri: :udri:),namirivanje(i to sto ranije jer od 9h NEMAMO struje :zli: :zli:,pa do popodne),a posle kod taste na rucak..... rodjendan joj je! ::spreman na sve:: ::namigivanje::

Sutra idem za Adu da platim kaparu za setvospremač i odnesem moje točkove sa nosačima da mi ugrade.Usput svraćam u Temerin u vojni otpad.Pazariću veliku mešinu za vodu i sajle za šlepanje ako se nađu.

diklofen je napisao(la):
Sutra idem za Adu da platim kaparu za setvospremač i odnesem moje točkove sa nosačima da mi ugrade.Usput svraćam u Temerin u vojni otpad.Pazariću veliku mešinu za vodu i sajle za šlepanje ako se nađu.
Ajd slikaj Satex-ov spremac. Ja cu sutra da skoknem do milog mi fakulteta, ako se uopste setim di je. :haha:

Nazad
Vrh