Jel dele majice i kackete da i ja dodjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
on je to odavno postao na svakoj slici farmer bobMatić je napisao(la):U jee još će od tebe i medijska ličnost da postane
Konacno jedan "zdrav"post.Hvala @Todore......todor je napisao(la):on je to odavno postao na svakoj slici farmer bobMatić je napisao(la):U jee još će od tebe i medijska ličnost da postane
nema na čemu ,kish jel smo mi to malo ljubomorniFarmer Bob je napisao(la):Konacno jedan "zdrav"post.Hvala @Todore......todor je napisao(la):on je to odavno postao na svakoj slici farmer bobMatić je napisao(la):U jee još će od tebe i medijska ličnost da postane
@Matic-u pravu si.Pa hteo sam i tu "gresku"da ispravim ali nemam kome da se obratim.....
Pa da.Ne zovu dzabe jedan deo Vranjeva "jevrejska cetvrt".....KishRobert je napisao(la):ostale su dzabe,poljoinfo treba da plati,a za to ima kobru u dzepu.
Javicu ti da li moze bez pozivnice,a to je u zgradi NIS-a,na Bulevaru.....North ARMY je napisao(la):Ne znam za vas omladino ali ja sam ozbiljan,do 14h imam predavanja a ostatak dana sam razpolozen za poklone i mi smo valjda neke "medijske" licnosti.
Post je spojen: [time]1291813917[/time]_________________________________________________
A gde su ta vrata ??
kakav autoKishRobert je napisao(la):pa cast za auto!
nemoj da se pravis lud.