Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno freziras zemlju medjuredno. Zato sam ja taj deo zatravnio i danas sam bez problema isprskao svo voce. Freziram samo u redu pipalicom.Морао сам данас да прскам по блату у прецветавању. Без ветра, дивота за прскање, ал' блато до гуше. Инсеката, никаквих, ни за лек.
Кад сам већ био у елемнту опрскао и вишње у пуном цвету и трешње на 30%.
Понови.mozel sta skodit da sutra ponovim postupak ako ima potrebe?
A gde je? Njeno stanište je pored ostalog voćnjak, larva prezimljava u zemlji, imago je isto tu , odrasle jedinke takodje tu, pored osralog... Ne ide na spavanje nigde specijalno...Da predpostavimo da je ima mada je ja nisam jos video.Kako ce da ubije nocu sljivinu osu kada ona nije tu?
Takodje se ne slažem, sve zavisi od uslova, pre svega padavina i temperature... Ne može se generalizovati.za sljivu je dovoljno jedno prskanje u cvetu za moniliniju,samo stenlej mora dva puta
Tako kazu zastitari ....akodje se ne slažem, sve zavisi od uslova, pre svega padavina i temperature... Ne može se generalizovati.
Ova godina je baš kišna u fazi cvetanja.,
Baš sam ponovo za svaki slučaj proverio sa zaštitarom, odrasle jedinke š. ose noću ostaju na drvetu, ne povlače se nigde...Ako joj je staniste u zemlji i u isto se povlaci u pred samo vece ,onda se ne moze ubiti kontaktnim insekticidom koji se primenjuje u vreme kada ona nije prisutna u vocnjaku na cvetu...